InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Vár a Miller Budapest Essentials fesztivál!

Az Essentials programsorozat néhány olyan különleges napot jelent az évben, amikor új perspektívából láthatjuk az ismerőst vagy fedezhetjük fel az ismeretlent, legyen szó buliról, koncertről vagy a városi kultúra más szeletéről. A BPES idén is beveszi a várost, kiszakít minket a megszokottból, és új szintre emeli a szórakozás és az urban life fogalmát három napon át, november 17. és 20. között.

A helyszínek között felbukkan majd a Néprajzi Múzeum új épülete a Városliget szélén, de bulizhatunk majd a Millennium Házában, a Tesla Loftban, a Secret Roomban és az ELTE Lágymányosi Campusán, a Gömb aulában. A fellépők között köszönthetjük többek között Greg Wilsont, Beardymant és YOUNGR-t az Egyesült Királyságból, Sarót Franciaországból, Yubikot Németországból, a külföldiek mellett pedig a hazai szcéna kiemelkedő előadói is csatlakoznak a 3 napos fesztiválhoz. Így a Budapest Essentials különböző programjait erősíti majd a Random Trip, a House Piknik, a Be Massive Horizon csapata és sok más fellépő.

Az eseményről itt találtok több infót, jegyet pedig ide kattintva tudtok vásárolni.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet – több mint egy szépségszalon

Glück Viktória

IKONO BUDAPESTEN

Glück Viktória

A Föld lakosságának háromnegyede koccinthatna Törleyvel – 140 éves Magyarország legrégebbi pezsgőgyára

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben