InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalom Kikapcsoló Kult

Ünnepeljük együtt a magyar kórusok napját!

A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége 1991 óta december 16-át, Kodály Zoltán születésének napját a magyar kórusok napjává nyilvánította. Azóta minden évben ezen a napon, vagy egy hozzá közel eső időpontban, az országban nagyon sokfelé rendeznek kórushangversenyeket.

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA idén is meghirdette a Magyar Kórusok Napját. December 16-án és 17-én ismét többórás műsorfolyamot terveznek beszélgetésekkel, zenei összeállításokkal, amelyet a KÓTA Facebook-oldalán lehet majd élőben nyomon követni.

Csütörtökön és pénteken is 18 órától lehet majd élőben követni az előadást. Pénteken pedig 17 órától egy különleges premierre is sor kerül: Párkai tanár úrról készített a KÓTA egy életmű-beszélgetést, melyet akkor mutatnak be először a közönségnek.

 

Olvass bele magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Karanténban született meg a világirodalom egyik nagy remekműve

Szabó Ildikó

Puskás: musicalt mutatnak be a leghíresebb magyar életéről

Szabó Ildikó

Ki viszi át a szerelmet? – Nagy László 40

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben