InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Újabb nemzetközi elismerés a magyar szakembereknek

Komoly nemzetközi verseny díját hozták el hazai reklámszakemberek, egyedüliként a közép-kelet-európai régióban. Vezető cégek magyarországi kampányait értékelték világszinten: az MVM, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Telekom is bezsebelt pár elismerést.

A nagyszülők digitális felkészítése a karantén idején, a világbajnok úszónk felkészülése, a hazai garázsok mélyén készülő világmegváltó ötletek, vagy éppen a likevadászat és a gyermekek vegzálása – többek mellett ezekkel az ötletekkel és kampányokkal mérettette meg magát a magyar kreatív ipar nemzetközi szinten. A marketingkommunikációs MarCom Award versenyéről például, amelyre világszerte ötezret meghaladó reklámkampányt pályáztak, a legmagasabb, platina elismeréssel tértek haza a magyar Lounge Group szakemberei – egyedüliként a közép-kelet-európai régióból.

Az utóbbi években a magyar szürkeállománynak köszönhetően díjak, elismerések és világszínvonalú események jellemzik a hazai kommunikációs ipart, ami volumenében és megoldásaiban felzárkózott, és sok tekintetben meg is előzi a szomszédos országokat.

A díjak záloga, hogy minden esetben aktuális témához nyúlnak nagyon jól a magyar szakemberek. A telekommunikációs vállalat esetében például a mindenkit foglalkoztató álhírek felismeréséről, az internetes tartalomtól való függésről szóltak a reklámfilmek. A fiatal Z-generációnak a járvány alatt nyújtott önzetlen digitális segítségnyújtását is megzenésítették a reklámosok. Milák Kristóf világbajnok úszónk saját példájával járt elől, a kreatív megoldásokon a felkészülését és hozzáállását méltatta a hazai szerencsejáték vállalat, míg a villamos művek a világmegváltó startupos ötletek támogatására szólított fel.

A kampányok nem csak külföldön népszerűek, a Lounge Group a nívós magyar versenyeken is elismeréseket gyűjtött be a hazai vállalatok számára készített kampányokért.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Rekordszámú pályázat érkezett a Marketing Diamond Awards versenyre

Bala

A kontrollvesztésből fakadó tapasztalatok segíthetik a cégeket

Glück Viktória

A marketingszakmán nem fogott ki a járványhelyzet

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben