InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Új repohár rendszerrel jelentkezik a Budapest Park

Új, úgynevezett hibrid repohár rendszert vezet be a Budapest Park. Ennek lényege, hogy a brandingelt, betétdíjas repohár mellett mostantól a vendégek egy egyszerű, áttetsző, ingyenes repohárba is kérhetik italukat az összes pultban.

Nemrég tesztüzemen próbálta ki új rendszerét a Budapest Park, amely egyrészt vendég barátabb, másrészt környezetkímélőbb is egy ilyen volumenű szórakozóhely esetében. Ennek lényege, hogy a vendég maga döntheti el, hogy szeretne-e dizájnos, brandingelt újrapoharat vásárolni, amit aztán tokenre válthat, vagy haza vihet – ahogy eddig is -, emellett viszont lehetősége lesz ingyenes, sima, áttetsző repohárba kérni az italát. Utóbbi esetében azonban hangsúlyozzák: kérik vendégeiket, ezeket a poharakat ne vigyék haza magukkal, hanem távozáskor adják le a pultokban, vagy a helyszínen kialakításra kerülő pohár leadópontokon. Ez ugyanis a feltétele annak, hogy valóban környezetkímélőbbé váljon a rendszer: az így leadott poharak alapos mosás után – amelyet partnerük speciális csírátlanító mosógépsorral és nagyteljesítményű szárító gépsorral végez, szakszerűen – újra felhasználhatóak legyenek. Vagyis a módszer várhatóan azt eredményezi, hogy sokkal kevesebb poharat kell utángyártaniuk, ezzel is jelentősen csökkentve ökológiai lábnyomukat.

“Egy teszthétvégén vagyunk túl, amit sikeresnek ítéltünk, ezért a rendszert most bevezetjük a Budapest Parkban. A repohár rendszer nálunk még viszonylag új, ezért folyamatosan vizsgáljuk, mi a legjobb megoldás. Jelenleg a most bevezetésre kerülő hibrid módszert tartjuk annak, azonban ez is egy kísérleti szakasz, melynek tapasztalatai alapján fogjuk eldönteni, hogy a következő szezonban szükséges-e újabb változtatás. Ahhoz, hogy a rendszer valóban környezetkímélőbb legyen, szükség van a vendégeink együttműködésére, azaz, hogy ne vigyék el az ingyenes poharakat, és kíméljék őket, például a gyűjtőpontokon való elhelyezéssel elkerülhető a poharak sérülése. De bízunk a vendégeinkben, és mindent megteszünk, hogy a rendszerről megfelelő tájékoztatást kapjanak tőlünk.” – mondta el a Park alapítója és vezérigazgatója, Pálffy András.

A struktúrát igyekeznek a legkörültekintőbben kialakítani – például körbejárták a token kérdését is. Ezt egyrészt a vendég továbbra is brandingelt, relikvia jellegű pohárra válthatja a pultokban, másrészt, amennyiben úgy dönt, hogy nincs a korábban megvásárolt tokenre tovább szüksége, a Park Shopban egy 300 Ft-os, koncertjegyre, afterpartira vagy korijegyre felhasználható kupont igényelhet érte 2022. december 31-ig.

Most csütörtöktől tehát már az új repohár rendszerrel találkozhatunk a Parkban, amely amellett, hogy környezetkímélőbb, a vendégélményt is fokozza. Ezen a hétvégén egyébként teltházas koncertet ad náluk Azahriah és Majka, szombaton a Subscribe lép fel, vasárnap pedig Tash Sultana zenél először Magyarországon.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

BULIneked – let’s party into september!

InfoPont

Megtartják a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt: új díszbe öltözve, Vörösmarty Classic Xmas néven várja az adventezőket

Glück Viktória

Újra indul a Gyerek Sziget

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben