InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Ügyfélparty 2019

Megint egy évvel öregebbek lettünk, és ezt méltón meg is ünnepeltük május 9-én. Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a csodálatos estét, melynek helyszínéül a Magyar Nemzeti Múzeum hangulatos termei szolgáltak, amit a BaraDekor és a Living Paper dekorációi tettek felejthetetlenül egyedivé.

Az ízletes szendvicseket a MyCanteen készítette el számunkra, az ínyencek pedig a Nori Sushi szivárványt idéző, hatalmas sushi táljairól falatozhattak. Az édesszájúaknak sem kellett kompromisszumot kötni, mert az Édes Utca és a Csak a Mentes süteményei isteni csemegét szolgáltattak.

És az italok…Páratlan borokat kóstolhattunk a Knáb Panzió és Borászat jóvoltából, az ízletes és kalóriamentes üdítőitalokról a PowerFruit gondoskodott.

Felidézni sem tudom, annyi finomságot ettem, de az izgalmak még csak most kezdődtek, hiszen a Magyar Nemzeti Múzeum 2 fantasztikus időszaki kiállítására is bepillantást nyerhettünk; megismertük Görgey, a legendás tábornok örökségét, illetve a több száz éves Seuso kincsekben gyönyörködtünk. A Tombolán pedig rengeteg szebbnél szebb ajándékcsomag, belépőjegy és hétvégi pihenés talált gazdára.

Ezúton is köszönjük a felajánlásokat; a Bethlen Téri Színháznak, a Láthatatlan Kiállításnak, a Ludwig Múzeumnak, a Budapest JazzClubnak és a Hubertus Hof Landhotel& Restaurantnak, Fügekertnek, Horváth-Ház Borgalériának, Thália Színháznak és Paul Mitchellnek.

Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a pazar estét!

Várunk szeretettel jövőre is!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Hétvégén újra vár a POOL&BEER a Vitukiban!

InfoPont

Dekorációs ötletek egy szellemes halloween partihoz kicsiknek és nagyoknak

Glück Viktória

Borjour Buborék Pezsgő- és Sörfesztivál 2018

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben