InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Tudod mi az a Trita Csokoládé?

Ebben a hónapban egy hűsítő finomságot szeretnék bemutatni, amit úgy is ajánlhatnék, mint egy családi társasjátékot: 0-99 éves korig. Ez a Trita Csokoládé. Tevékenységüket bővítve egy ideje már fagylaltot is készítenek. Az alapító tulajdonos így meséli el a történetét.

Amikor 2007-ben megszületett a kisfiam, és otthon maradtam vele, akkor egy idő után nagyon hiányzott a kreativitás is, mivel alapvetően kreatív ember vagyok. 2008 karácsonyán jött az ötlet, mi lenne ha a családomat és a barátaimat megajándékoznám saját készítésű bonbonokkal.

Beszereztem a szükséges eszközöket, és elkezdtem a bon-bon készítést. Különböző alkalmakra, szép dobozkákba csomagolt bonbonjaimat adtam ajándékba. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, mindenki szerette, amit csinálok. Részt vettem két szuper tanfolyamon és még nagyobb kedvet kaptam a csokizáshoz. Számomra a 2013-as év a kísérletezésről szólt. Mindenféle ízekkel, textúrákkal kísérleteztem. A klasszikus ízek mellett nagyon kedvelem a különleges és olykor meghökkentő ízeket. 2014-ben létrehoztam a kis csoki műhelyemet. Aztán jött a fagyi, ami eredetileg nem az én ötletem, hanem a páromé volt. Először ugyan nem tudatosan, de éppen, ahol jártunk mindig kóstoltunk fagylaltokat. Akkor született meg bennem valami, és 2019 márciusában elmentem fagyikészítést tanulni, profi szakemberektől. Nagyon nagy és átütő élmény volt számomra, úgyhogy nagyon lelkesen vágtam neki a következő időszaknak.

Vettünk egy fagyigépet és elkezdtem kísérletezni az ízekkel. Ismét jött a kóstoltatás, család, barátok, szomszédok. Jöttek folyamatosan a pozitív
visszajelzések, ez nagyon inspiráló hatással volt rám. Ez egy igazi körforgás, csinálsz valamit, amit jónak ítélnek meg, örülsz és ez nagy lendületet ad, hogy tovább csináld és egyre jobb legyél. Ez igazi szenvedély. Másképp nem lehet csak szenvedéllyel.

Eleinte egy olyan Bagaméri-dologban gondolkodtunk. Csilingelős kiskocsi lent a Kis-Duna parton, afféle retró feeling. Sajnos azonban olyan sok
feltétel és akadály gördült elénk, hogy végül elvetettük az ötletet. Aztán jött a járvány, a karantén, és valahogy ez hozta elénk a megoldást, vigyük házhoz a fagyit. Nagy izgalommal vágtam bele és tudtam közben, hogy mi az, amit szeretnék. Egy közvetlen, vidám hangulatú kapcsolatot a vásárlóimmal, amellett, hogy igazi házi fagyit készítek nekik. És úgy látom, hogy nagyon szeretik.

Ezért érdemes csinálni. Az álmom persze egy kis cuki fagyizó, ahol picit olaszos a hangulat, jókat beszélgetünk és együtt nevetünk, miközben izgalmas fagyikat eszegetünk.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Az elmúlt 50 év legjobb magyar filmjei Garami Gábor szemén keresztül

InfoPont

Senso Magico a Strand Fesztiválon

InfoPont

aGarami ajánlja

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben