InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Egy tökéletes este rendel! 2 hely, ahová muszáj beülnöd a hétvégén

Amikor szorgalmas fővárosiként járjuk az utcákat a nyáresti melegben, hiába minden erőlködés, néha az ember nem a legjobb helyet fogja ki: nem jó a kaja, nincs elég tér, nem tetszik a zene, béna a kiszolgálás… Ha örökre elfelejtenéd a rossz vendéglátós élményeket és végre kipróbálnál egy helyet, ahol biztosan minden megadatik majd a szórakozáshoz, akkor látogass el erre a TOP2 zene+kaja-placere Budapesten, garantáljuk, hogy itt jól fogod érezni magad!

 

REPUBLIK BISTRO&GARDEN

A Zrínyi utcában, nem messze a Bazilikától található a Republik Bistro & Garden, az Ötkert Club új nappali projektje, amely különleges francia fogásokkal várja az arra járókat a maga zöldellő szigetével a budapesti betondzsungel közepén. Az alap étlap mellett mindeféle napi és chef ajánlatok könnyítik meg a választást, amiket mind a külső teraszon, mind a benti nyitott kertben lehet élvezni. Programok terén is erős a felhozatal: élő akusztikus koncterek, FIFA 2018 közvetítés, alkalmanként kulturális estek. Annak érdekében pedig, hogy könnyebben induljon az este, a Republik csapata már délután háromtól happy hour-ral várja vendégeit!

In the heart of the Budapest concrete jungle there is a new spot in downtown with its ‘green island’ – let us introduce you the Ötkert Club’s daytime operating project, Republik Bistro & Garden which attracts guests for a nice plate of French touched Hungarian cuisine or just for a cool glass of cocktail. You can enjoy their special offers either on the terrace outside or in the open air garden inside. It is not just a simple eat&drink place to swing by, you can also join live acoustic concerts, FIFA 2018 live streams and other cultural sessions. They can easily help to spice your night up with their happy hour which already starts from 3 PM every day!

Cím: Budapest, Zrínyi utca 4.
facebook.com/republikbudapest
www.republikbistro.hu

 

PONTOON

A város közepén, de mégsem városi környezetben, a Lánchíd lábánál, a Duna-parton üldögélve élvezhetitek a kilátást, a hűsítő italokat, a fatüzelésű kemencében sült pizzát, a legjobb dj-ket és az élőzenei koncerteket!

You can enjoy the view, cool drinks, pizzas cooked in wood fired oven, best djs and live music concerts in the middle of the city, but not in urban surroundings, at the foot of the Chain Bridge, while sitting on the Danube-bank.

Cím: Budapest, Id. Antall József rakpart 1.
Telefon szám: +36 30 652 2732
www.pontoonbudapest.com
facebook.com/pontoonbudapest

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Budapest legszuperebb teraszai Rád várnak!

InfoPont

A hétvége legjobb bulija: PONTOON 2. szülinap w/ Parno Graszt

InfoPont

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben