Kiemelt tartalom
Teraszok Budapesten
  • 2019. május 6.

Béla

A BÉLA nagy dobás: a Bár nagyon komoly rum és gin választékkal bír, az Étterem isteni ételkínálattal vár, a hely Lakás berendezése otthonos hangulatot teremt, az Arborétum pedig megszámlálhatatlan fajta növényt rejt. A teraszról meg csak annyit, hogy nincs két egyforma bútor, de mégis teljesen összeillik minden – törzshelygyanús már az első alkalommal! Ne hagyd ki a találkozót Bélával!

BÉLA means much more than just a name: the word includes a Bar, an Eatery, a Loft and a beautiful Arboretum as well – don’t miss your meeting with BÉLA and his beautiful, eclectic terrace!

1114 Budapest, Bartók Béla út 23.
Telefonszám: +36 70 590 7974
facebook.com/belabudapest


Fióka

Végre itt az igazi tavasz! A Fióka pedig izgalmas eseményekkel ünnepli ezt. Érdemes lenézni hozzájuk, parkban mélázós borkóstolókkal, pörgős zenés terasznyitó bulival, és más meglepetésekkel is készülnek. Az étlapon pedig vadiúj finomságok várnak mindenkit!

Spring is finally here and Fióka is celebrating it with a series of interesting events. It’s really worth visiting the place for their cozy wine-themed picnics, grand opening night with groovy dance tunes and tons of other surprises. The newly updated menu is a must try!

1122 Budapest, Városmajor u. 75.
Telefonszám: +36 1 426 5555
www.fiokaetterem.hu


Zona

Budapest egyik legszebb helyén, a remek ételeink mellett a dunai panoráma, a Vár szomszédsága, az esti élő zongoraszó, különleges élményt teremt..Nálunk semmi sem olyan, mint ahogy azt a vendég gondolná, de pontosan olyan, mint amilyenre vágyik… vagy annál jobb!

In the neighborhood of the Buda Castle, provides the atmosphere for our venue. Situated on the bank of the Danube with a beautiful panorama and live piano every evening, guests settle in for an unforgettable experience…… At ZONA, nothing is simply what our guests would expect, but exactly the way they want it to be…. and better!

1013 Budapest, Lánchíd u. 7-9.
Telefonszám: +36 30 522 5981
www.zonabudapest.com


Seasons Bistro

A Zeneakadémiára való rálátás és az ablakok mögül kiszűrődő zene mind hozzájárul a Seasons egyedi varázsához. A külcsíny mellett essen szó a belső tartalomról is: a Seasons konyhája az egyik legerősebb és legkiegyensúlyozottabb a Belvárosban, amit kiegészít egy rendkívül figyelmes, ugyanakkor pörgős kiszolgálás.

The view of the Music Academy and the music heard through its windows all contribute to Seasons’ unique appeal. But let’s look behind the form and focus on the content: Seasons’cuisine is among the finest and the most balanced in Downtown Budapest.

1061 Budapest, Lisz t Ferenc tér 7.
Telefonszám:  +36 1  709 2468
www.facebook.com/SeasonsBistroBudapest


Imázs

Szeretnél egy találkozóhelyet, ahol minőségi időt tölthetsz el? Az Imázs jelenleg Európában egyedülálló módon a legkifinomultabb technológiára hangszerelve ötvözi tradicionális japán és thai konyha különlegességeit. Vigyél energiát az ételbe, és jó egészséget az életbe!

Would you like to have a meeting point where you can spend your time in a high-quality way? With its perfect technology this place is able to mix the specialities of the traditional Japanese and Thai kitchen. Bring some energy to your foods while health to your life!

1065 Budapest, Hajós u. 16.
Telefonszám: +36 1 269 3263
www.facebook.com/imazsclub


Most Bisztró

A MOST Bisztró olyan helynek született, ahol bárki fesztelenül kikapcsolódhat egy finom étel vagy ital mellett. Hamburgerek, ebéd és brunch menü, magyaros és nemzetközi ételek széles választéka nap bármely szakaszán, és mindezt kedvező árakon!

MOST Bistro is a place where anyone can relax with a delicious meal or drink. Lunchmenu, weekend brunch. A wide range of Hamburgers, Hungarian and international dishes at any time of the day, at great prices!

1065 Budapest, Zichy Jenő u. 17.
Telefonszám: +36 70 248 3322
www.mostbisztro.hu

Cimkék:
happy wheels