Életmód
Tavaszi Wellness napok – a medence feltölt!
  • 2020. március 6.

Spirituális fürdő

Egy exkluzív különleges és egyedi fürdőt keresel? Jó helyen jársz, mert megnyitotta kapuit a Mandala BATH! A Fürdő ahol egy spirituális utazásban lehet részed, miközben élvezheted a vízi kezelések varázslatos világát.Élvezd ki a fürdőtérben áramló speciális fény- és hangjátékot és mantrázd az elhangzó dallamokat, melyek segítik a befelé fordulást és a tökéletesítik a testi-lelki ellazulást. Mártózz meg a medencében, élvezd ki a holt-tengeri lebegést, és ne felejtsd el kipróbálni a különleges vízi kezeléseket sem.

Mandala Day Spa
Budapest
www.mandaladayspa.hu

 

 


Fenn a hegyekben

Legyen a vasárnap a teljes kikapcsolódás és feltöltődés napja!  Tölts el egy teljes napot a Hotel Visegrád wellness részlegében és ők gondoskodnak a vasárnapi fogásokról! Mesebeli panorámája a Dunakanyarra már önmagában megér egy misét, de a wellness részlegről se feledkezzünk meg, ha már arra járunk. Egy kellemes ebéd vagy vacsora a wellness bárban, akár fürdőruhában is.

Wellness pillanatok Budapest közelében!

Hotel Visegrád
Visegrád
www.hotelvisegrad.hu

 

 


Családbarát lubickolás

A Velencei-tó partján álló szálloda egész évben nyitva áll a nem szállóvendégek előtt is. Magyarország egyik legnépszerűbb gyermek- és családbarát wellness szállodája. A szálloda különféle családbarát szolgáltatásokkal biztosítja a laza és önfeledt pihenést, a kétszintes élményfürdő rengeteg medencével, gyógyvízzel, szauna parkkal garantálja a feltöltődést,az étteremben pedig igazi terülj, terülj asztalkám várja a vendégeket. Tökéletes feltöltődés a Velencei-tó partján.

Mandala Day Spa
Budapest
www.mandaladayspa.hu

Cimkék: