InfoPont
Takarítsuk meg együtt a Városmajort!
  • 2020. június 23.

Az egymás szomszédságában tevékenykedő Majorka gasztrokocsma és Fióka étterem idén közös szemétszedést hirdet, amelyhez a WOLT Hungary is csatlakozott szervező partnerként. A városmajori fák lombjai alatt működő vendéglátóhelyek szívügyüknek érzik környezetük
tisztaságának a megóvását, amelyet nem csak a mindennapi munkájuk során tartanak vezérelvnek, de szeretnék a követői bázisukat is bevonni a környezettudatos gondolkodásmódba. Ezért június 24- re, délután 17:30 órás kezdettel egy nagy, közös szemétszedést hirdetnek meg.

A Majorka által kezdeményezett akció már évek óta tart, általánosan évente két alkalommal, tavasszal és ősszel takarították ki vendégeikkel közösen a Városmajort, a járványhelyzet miatt azonban most nyárra tolódott a szemétszedés. Ezúttal támogató partnerek segítik a kezdeményezést: a WOLT minden résztvevőt meglep egy ajándékkuponnal, amely az online
vásárlások alkalmával felhasználható, a két városmajori étterem pedig közös limonádézásra várja a takarítás után a résztvevőket.

A június 24-i menetrend:
 gyülekező a Majorkában – 17:30
 csapatok kialakítása, eszközök kiosztása, indulás – 17:45
 park átfésülése
 visszaérkezés – kb. 19:00
 közös limonádézás és örömködés

Mindenkit, aki szereti a Városmajor nyugalmát, illetve aki lelkén viseli a természet tisztaságának megőrzését, szeretettel várják a szervezők szerda délután a Majorkához.

Facebook esemény, további információk: https://www.facebook.com/events/1014930135570490/

happy wheels