InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Szuperkoncert képekben

Egy év kihagyást követően ismét hatalmas érdeklődés mellett zajlott a nemzeti lottótársaság nagyszabású, ingyenes Szuperkoncertje, amely ezúttal a hazai szórakoztatóipar nagyágyúit sorakoztatta fel.

A koncertnek otthont adó Puskás Aréna Szoborparkban 17 órától Lotfi Begi nyitotta meg az eseményt, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. 18 órától a Bagossy Brothers Company csapott a húrók közé, miközben zöld fénybe borult a Puskás Aréna. A rendezvény csúcspontja Majka & Curtis 20 órakor kezdődő, közel kétórás exkluzív show-ja volt. A színpadon látványban sem volt hiány: lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették a rapper páros fellépését.

A kreatív fejlesztéstől, a kommunikáción és a médiatervezésen át a rendezvény teljeskörű lebonyolításáig (színpadépítés, egyedi show- és színpadelemek) minden a Lounge Group kezében összpontosult. Az ügynökségi divíziók hatékony közös munkájának köszönhetően az elmúlt két év legnagyobb egész estét ingyenes koncertje valósulhatott meg.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A kontrollvesztésből fakadó tapasztalatok segíthetik a cégeket

Glück Viktória

Koncert Neked

Zalai Mariann

Ingyenes Quimby koncert Győrött

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben