InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Színház, tánc és bábjáték – indul a CAFe 2019

Változatos színházi programmal készül idén is a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál. Monodrámáktól kezdve, bábelőadásokon keresztül a kortárs táncig mindenki megtalálja a neki kedves műfajú produkciót.

Számos helyszínen élhetnek meg különleges színházi élményeket a legnagyobb magyar kortárs művészeti fesztivál látogatói október 4-20. között. Köztük helyet kap több bemutató is, például a Radnóti Színház Csillagképek című előadása október 20-án Lovas Rozival és Brasch Bencével, a Weöres Sándor művéből született, Pávaszem királykisasszony kalandozásairól szóló Holdbéli csónakos a Budapest Bábszínházban, vagy Dobszay-Meskó Ilona Rigócsőr király című meséje gyerekeknek.

#kapucsengő néven indul lakásszínházi előadássorozat a KuglerArt Szalonban. Az Égnek a begóniák hősnőjeként Sztarenki Dóra bújik Ady szerelme, Csinszka bőrébe; stand-up keveredik slam poetry elemekkel a Bolondok napja produkcióban; de még Mucsi Zoltán és Kálid Artúr is feltűnik Dettre Gábor Emigránsok c. felolvasószínházában.

A klasszikus színház mellett komoly hangsúlyt kap a programok között a kortárs tánc is. Mészáros Máté és Juhász Péter a Nemzeti Táncszínházban mutatja meg, mi lesz az egy térbe összezárt ismeretlenekkel; Grecsó Zoltán Willany Leó társulata budapesti köztereken próbálja lassítani a rohanó városi életet; a belga sztárkoreográfus Sidi Larbi Cherkaoui pedig Nomad című előadásában a Trafó színpadára hozza el a napégette dűnék pusztaságát.

Időpont: Okt. 04-20.
www.cafebudapestfest.hu
www.facebook.com/CAFeBudapestOfficial

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Az Ódry Árpád Művészotthonért fog össze a színházi világ

Glück Viktória

Budapest Operettszínház: Előadások a sokszínűség jegyében

Zalai Mariann

Nézőtér – Mit nézz meg, ha színházba mész

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben