InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Színezd újra!

Állok a tükör előtt. Indulnom kellene, de mit vegyek fel? Már vagy az ötödik szettet próbálom, de nem az igazi. Aztán úgy döntök, hogy nem próbálkozom tovább, benyúlok a szekrénybe, és előveszem a jól bevált, kedvenc sötétkék blézeremet és, hogy tökéletes legyen az összkép, élénkpiros rúzzsal koronázom meg a mai napot. Biztosan neked is van olyan színes ruhadarabod, amiben mindig, minden körülmények között ragyogóan érzed magad. De hogy hogyan is lehetséges ez, erről kérdeztük Gál Dóra színtanácsadót.

MIÉRT JÓ TUDNI, HOGY MILYEN SZÍNTÍPUSBA TARTOZOM?

Ha a megfelelő színeket hordod, rögtön felfrissül az arcod, úgy tűnik hogy rengeteget aludtál, még ha ez nincs is így. Összességében harmonikus lesz az összképed. A megfelelő színekben rendszeresen kapunk bókokat, dicséreteket a külsőnket illetően. Azt is megemlíteném, hogy sokszor jönnek hozzám olyan vendégek is, akik sokat tárgyalnak vagy épp előadnak nagy közönség előtt és szeretnének hangsúlyt fektetni a színek által a megjelenésükre. Nem is gondolnánk, de nagyon hasznos tud lenni egy ilyen tanácsadás mindenki számára.

MIVEL FOGLALKOZIK A SZÍNTANÁCSADÓ?

A színtanácsadó segít abban, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb színeket, árnyalatokat, amikben frissnek, kipihentnek, harmonikusnak tűnsz a mindennapjaidban. Azokkal a színekkel, amik a te színtípusodnak megfelelőek, bármi történjék is ragyogni fogsz.

HOGYAN TÖRTÉNIK EGY SZÍNTANÁCSADÁS?

Egy rövid elméleti rész az első lépés, mert fontosnak tartom, hogy te is megértsd azt, hogy milyen típusok vannak, mi a jelentősége a bőrtónusnak, a hajnak és a szemnek, és legyen egy átfogó képed arról, milyenek az élénk/tört, hideg meleg árnyalatok. Alapvetően 4 színtípust különböztetünk meg, melyeknek további altípusai vannak. Színkendőkkel történik a tanácsadás, természetes fényben, smink nélkül. A kendők segítségével tesztelem, hogy a színek és azon belül is annak árnyalatai milyen hatást gyakorolnak az arcodra és a bőrtónusodra. Ahogy leveszem a különböző árnyalatú kendőket rólad, egymáshoz mérten látjuk a hatást. Fontos kiemelnem a természetes fényt, mert ez az egyetlen módja annak, hogy valódi és hiteles eredmény születhessen. Egy tanácsadás általában 1,5 óra amiatt, mert az összes árnyalatot végigpróbáljuk egészen addig, ameddig meg nem kapjuk a négy évszaktípus közül az egyiket és azon belül is a konkrét altípust. Aztán ezt megkoronázzuk egy színtípus szerinti rúzspróbával és szépítő sminkkel is. A konkrét színeidet pedig egy színkártyán fogod látni majd, amit a folyamat végén oda is adok neked.

Instagaram: color_you_bydoragal

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Fesztiválmorzsák 2022 – 5 májusi program, ahol ott a helyed

Glück Viktória

TavaszVáró Vásár a Cocco e Cannellában!

InfoPont

Wonderlab

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben