InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Szilveszter, ahogy mi szeretjük

Összeszedtünk néhány fontos dolgot, hogy a jövő év tényleg szuper év legyen. Mire is érdemes odafigyelni az év utolsó napján? Nézzük csak.

Érezzétek jól magatokat!

Töltsétek kellemesen az óév utolsó és az újév első napját, hiszen ami az év első napján történik, az a néphit
szerint később, az év során, újra megismétlődik. Lépjetek vidáman 2022-be, gazdagon terített asztal mellett, jó kedvű baráti társaságban, és kívánjatok egymásnak minden jót!

Malac és lencse

A szilveszteri babonák szerint, együnk malacot és lencsét újévkor, hogy szerencsések és gazdagok legyünk! A ropogósra sütött malac nemcsak finom, hanem minden szempontból szerencsés évet vetít előre, ugyanis a malac előtúrja a szerencsét. Egyétek a fülét, a farkát, a körmét és a csülkeit, mert ezek hozzák meg a szerencsét.

Akik lencsét esznek, azoknak egész évben tele lesz a pénztárcája. De vigyázat! Újév napján első étkezésként kell fogyasztani a lencsét! Biztos, ami biztos, éjfélkor szórjatok lencsét a szeretteitekre, sőt a zsebetekbe is
tegyetek egy marokkal!

Jó, ha hagytok kis maradékot az ételből, a babona szerint így nem szenvedtek hiányt az újévben sem.

Rétessel megnyújthatjátok a gazdagságot, érdemes tehát betervezni az újévköszöntő menübe a rétest is, minél többfélét, annál jobb!

Koccintsatok pezsgővel!

A pezsgő elegáns, fényűző ital, egy cseppnyi luxus. Ezért is szeretünk vele koccintani jeles eseményeken és
ünnepeken. Így, ha ilyen úri italt fogyasztunk az újév első perceiben, akkor az év hátralévő részében is gazdagság, pompa és bőség vár ránk.

Boldog Új Évet!

 

Olvass bele magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Te csak így vagy jó

Glück Viktória

Ez történik, ha összeeresztünk egy népdalénekest, egy trappert, egy maszkos producert és az X-faktor műsorvezetőjét

Glück Viktória

Top5, akik megnyerhetnék a kreatív karácsonyfa díjat

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben