InfoPont Ajánló Magazin
BalatonÉletmódKiemelt tartalom

Siófok megvár!

Siófok minden évszakban más és más arcát mutatja, de egy valami állandó: az év minden időszakában élményekkel teli programokkal vár benneteket!
Tavasszal az aktív turizmus kedvelői válogathatnak a számtalan túralehetőség közül, nyáron állandó kulturális pezsgés és rendezvények tárháza várja a látogatókat, ősszel a gasztronómiai fesztiváloké a főszerep, télen pedig az aktív kikapcsolódás mellett szintén rengeteg családi- és gyerekprogramot kínál a város. Sokszínű élménykínálattal találkozhat tehát az, aki Siófokra látogat.

 

 

A városra jellemző állandó pezsgés és az élménykínálat a kialakult helyzetre való tekintettel viszont most egy kicsit megpihen. Siófok most élmények helyett a csend otthona, de az üres utcák, terek és parkok is sok emléket idéznek fel bennünk. A város kedvelt helyszínei most csendesek, a mindig nyüzsgő Víztorony és a Fő tér most nyugalomba burkolózott, a Balaton-parton a kacsák és sirályok hangját halljuk csak, a parkok magányosak, az éttermek és kávézók teraszain pedig csak üres székeket találunk. Ez azonban koránt sem jelenti azt, hogy Siófokon megállt az élet, sőt a város már alig várja, hogy újra vendégül láthasson titeket, és hogy újra átjárja a pezsgés!

 

 

Reméljük, hogy hamarosan ismét élettel töltitek meg Siófokot! Az aktív kikapcsolódás kedvelői egy Siófok környéki biciklitúrával, a kultúra szerelmesei a Kálmán Imre Zenepavilon által játszott dallamokat hallgatva, a gasztronómia kedvelői a balatoni ínyencségek kóstolásával, a családok egy hosszabb, hétvégi kikapcsolódás keretében.

 

A siófoki élmények már nagyon várnak titeket! De addig is arra kérünk mindenkit: tartsatok ki, hogy mielőbb találkozhassunk. Egy valamit azonban biztosan megígérhetünk:

Siófok megvár!
Kövessetek minket a Hello Siófok Facebook és Instagram oldalán, hiszen a következő hetekben odaköltözik az az ezernyi élmény, amit Siófok városa nyújthat nektek és ne felejtsétek el, hogy még mindig itt kezdődik a Balaton!

facebook.com/hellosiofok
instagram.com/hellosiofok


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Gasztrotúra

Glück Viktória

Májusi magazin

Zalai Mariann

Városfelfedező mobil játék Badacsonyban!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben