InfoPont Ajánló Magazin
HasznosInfoPont

Segítség a mobilszolgáltatóktól!

Talán még sosem volt ekkora szükség a család, a barátok, munkatársak és közösségek együttműködésére, és hogy a digitális kapcsolattartás mindenki számára elérhető legyen. Nézzük meg, hogy a különböző szolgáltatók mivel segítik ügyyfeleiket az elkövetkezendő időszakban.

A Vodafone március 17-től 15 GB extra mobilnetet kínál a feltöltőkártyás, havidíjas lakossági és a kisvállalati ügyfeleinek – számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot, ami a My Vodafone applikáción keresztül aktiválható. Ez azt jelenti, hogy a vállalat három hónapon keresztül biztosít 5 GB-os adatkeretet az ügyfeleinek. Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleik számára a tanítási év végéig, illetve a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található. Emellé minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.


 A Telekom most minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelének 10 GB extra mobilnetet biztosít. Az extra adategyenleget március 16. éjfélig automatikusan aktiválja a Telekom. Az extra mobilnet belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig.  A Telenor 100 GB extra hipernettel segíti ügyfeleit március 16-tól, amely lakossági kártyás vagy számlás ügyfeleinek aktiválható a MyTelenor appban . Ez az egyszeri adatjegy 100 GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig használható fel. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget díjmentesen lehet igénybe venni Magyarország területén. Aktiválni a MyTelenor applikáción vagy SMS-en lehetséges visszavonásig, de legkésőbb március 31. éjfélig. Az ajánlat telefonszámonként egyszer vehető igénybe.

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben