InfoPont Ajánló Magazin
HasznosInfoPont

Segítség a mobilszolgáltatóktól!

Talán még sosem volt ekkora szükség a család, a barátok, munkatársak és közösségek együttműködésére, és hogy a digitális kapcsolattartás mindenki számára elérhető legyen. Nézzük meg, hogy a különböző szolgáltatók mivel segítik ügyyfeleiket az elkövetkezendő időszakban.

A Vodafone március 17-től 15 GB extra mobilnetet kínál a feltöltőkártyás, havidíjas lakossági és a kisvállalati ügyfeleinek – számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot, ami a My Vodafone applikáción keresztül aktiválható. Ez azt jelenti, hogy a vállalat három hónapon keresztül biztosít 5 GB-os adatkeretet az ügyfeleinek. Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleik számára a tanítási év végéig, illetve a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található. Emellé minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.


 A Telekom most minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelének 10 GB extra mobilnetet biztosít. Az extra adategyenleget március 16. éjfélig automatikusan aktiválja a Telekom. Az extra mobilnet belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig.  A Telenor 100 GB extra hipernettel segíti ügyfeleit március 16-tól, amely lakossági kártyás vagy számlás ügyfeleinek aktiválható a MyTelenor appban . Ez az egyszeri adatjegy 100 GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig használható fel. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget díjmentesen lehet igénybe venni Magyarország területén. Aktiválni a MyTelenor applikáción vagy SMS-en lehetséges visszavonásig, de legkésőbb március 31. éjfélig. Az ajánlat telefonszámonként egyszer vehető igénybe.

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben