InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

Plázs – a nyári ellazulás „epicentruma”

Napközben napozás, strandolás, az aktívabb vendégeknek strandröplabda, SUP, ping-pong, street workput pálya, este pedig holdfényes, Balaton–parti koktélozás vagy egy romantikus vacsora – ezt is kínálja a Balaton legszebb strandja, a siófoki PLÁZS, ahol hétvégénként változatos bulikkal és több helyszínnel várják a bulira alaposan kiéhezett vendégeket.

A PLÁZS hófehér homokos strandja a napfürdőzéstől, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.

A nyári Balaton-parti ellazulás epicentrumában, a siófoki PLÁZSon az idei évben sincs megállás! Minden hétvégén több helyszínen, változatos bulikkal és koncertekkel tölti meg élettel a siófoki éjszakát.
A rendezvények természetesen a hatályos jogszabályoknak megfelelően korlátozott létszámmal kerülnek megrendezésre, így érdemes minél előbb
beszerezni a belépőket!

Facebook/plazs


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Készülj a nyárra! Nyerj siófoki nyaralást!

Glück Viktória

A new orleans-i jazz Siófokon

InfoPont

Balatoni pihenés karácsonyra!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben