Váradi Lili, a Piña Bar Budapest vezető bartendere szerint minden szesznek személyisége van, amit az elkészítés módja és a származása is alakít. Egy single malt whiskey szereti a komoly beszélgetéseket, mély gondolatokat, míg egy cachacha tüzes, vérpezsdítő és megoldja a gátlásokat. Az igazi varázslat akkor történik, ha ezt a két alapszemélyiséget egymásba gabalyítjuk és megspékeljük érzésekkel, áthallásokkal és fűszerekkel. Így készülnek személyre- és hangulatra szabott italok a Madách Imre út 3. szám alatt található Piña Barban.
Az utóbbi pár hónap bárboomjának köszönhetően vendég oldalról is megnőtt az igény a tudatos koktélfogyasztásra. Egyre inkább érdekel minket, hogy a Gin&Tonic milyen ginből és milyen tonikból készül (itt házi), vagy, hogy a bartender, aki a pult másik oldalán áll, mi újat tud nekünk mutatni a rumok világában. A Piña Bar Budapest remekül ékelődik bele a budapesti tudatos, elegáns koktélbárok és a Madách tér hipsztereinek világa közé, és ebben a kettősségben élvezettel lubickolhat minden vendég.
1075 Budapest, Madách Imre út 3.
www.facebook.com/pinabarbudapest/
Olvass bele legújabb magazinunkba!
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.