InfoPont Ajánló Magazin
GasztroSzórakozó

PIÑA Cocktail Bar- Személyiségek találkozása a Madách téren

Váradi Lili, a Piña Bar Budapest vezető bartendere szerint minden szesznek személyisége van, amit az elkészítés módja és a származása is alakít. Egy single malt whiskey szereti a komoly beszélgetéseket, mély gondolatokat, míg egy cachacha tüzes, vérpezsdítő és megoldja a gátlásokat. Az igazi varázslat akkor történik, ha ezt a két alapszemélyiséget egymásba gabalyítjuk és megspékeljük érzésekkel, áthallásokkal és fűszerekkel. Így készülnek személyre- és hangulatra szabott italok a Madách Imre út 3. szám alatt található Piña Barban.

Az utóbbi pár hónap bárboomjának köszönhetően vendég oldalról is megnőtt az igény a tudatos koktélfogyasztásra. Egyre inkább érdekel minket, hogy a Gin&Tonic milyen ginből és milyen tonikból készül (itt házi), vagy, hogy a bartender, aki a pult másik oldalán áll, mi újat tud nekünk mutatni a rumok világában. A Piña Bar Budapest remekül ékelődik bele a budapesti tudatos, elegáns koktélbárok és a Madách tér hipsztereinek világa közé, és ebben a kettősségben élvezettel lubickolhat minden vendég.

 

 

1075 Budapest, Madách Imre út 3.

www.facebook.com/pinabarbudapest/

www.pinabarbudapest.hu/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben