InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

PET SHOP BOYS – DREAMWORLD – THE GREATEST HITS LIVE 2022. JÚLIUS 6-ÁN A BUDAPEST PARKBAN

A Pet Shop Boys nyolc év után tér vissza Budapestre az első Greatest Hits turnéjuk keretein belül. Ők az Egyesült Királyság legsikeresebb zenei duója, 22 kislemezük került a top10-be a brit slágerlistán, ebből négy (West End Girls, It’s a Sin, Always on My Mind, Heart) vezette is azt.

Az elmúlt bő 30 évben folyamatosan járták a világot, egy igazán eredeti és kimagasló popzenei színházat létrehozva. Ahogy a neves brit napilap, a The Independent fogalmazott legutóbbi turnéjukról: “karrierjük folyamatosan azt bizonyítja, hogy a popzene és a magasművészet nem csak hogy remekül megférnek egymás mellett, de együtt a legkivételesebb zenei formákat is képesek felülmúlni”. A Daily Telegrahp pedig pedig a következőképp lelkendezett: “műsoruk egyesíti a magaskultúra, a klubkoncert, a színház, a mozi és a politikai szatíra elemeit, lélegzetelállító lézershow-val megspékelve.” A The Times pedig csillagos ötösre értékelte műsorukat, hozzátéve: “legalább annyira innovatív, mint amennyire izgalmas – az év legnyűgözőbb popzenei látványa!”.

A jegyértékesítés október 22-én reggel 9 órakor indul.

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/petshopboys-20220706

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1056642978436029/

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Az élet a legjobb méreg! Játék Tankcsapda belépőért!

Glück Viktória

Játék! Indul a funky vonat a Deák téren, tombolj velünk te is!

Glück Viktória

Fesztiválmorzsák 2022 – 5 májusi program, ahol ott a helyed

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben