InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

A Pecsenyés: Magyaros ízek újratöltve!

A magyaros klasszikusokon egy kicsit finomítva, csinosítva a Nagy-fatál konyhája ismét elénk teszi a hazai fogásokat ezúttal a megszokotnál gyorsabban!

Mindannyiunknak vannak olyan ízek az életében, amelyeket, ha megízlelünk, azon nyomban elfog minket az otthon melege, a gyerekkor nosztalgiája. Ez lehet egy egyszerű gulyásleves, amit fiatalkorunkban ettünk, vagy egy ropogós kacsacomb, amiről mai napig sopánkodunk.

A nagyvárosi rohanásban te is hazai ízekre vágysz?

Sertés pecsenye, mustáros tarja, hurka, kolbász vagy egy sült csirkecomb? Ebéd vagy vacsora? Finom, mint az otthoni! Nincs is ettől nagyobb garancia, mint a Pecsenyés látványkonyhája, ahol saját szemünkkel győződhetünk meg a hazai termelőktől beszerzett friss alapanyagokról. Mi közben villámgyorsan elkészül ételünk, lehetőségünk van visszautazni térben és időben: kiélvezhetjük az igazi, friss, vidéki ízvilágot!

A kedvenc váci utcai tradicionális éttermük után, ismét a hazai konyha szerelmeseinek kedveznek: magyaros gyorsétterem a Sas utcában. A Pecsenyés a Te helyed!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Így készíts mandulatejet házilag, drága gépek és pluszköltségek nélkül!

InfoPont

Karácsonyi Ajándék tippek

Bala

Szerelem ízei 5 lépésben

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben