Szórakozó
Ötéves a Budapest Rooftop Cinema – Mozizás a csillagok alatt
  • 2017. július 10.

2017-ben a Budapest Rooftop Cinema immáron ötödik alkalommal szervezi meg nyári vetítéssorozatát, melynek keretein belül rengeteg izgalmas filmet mutat be a közönségnek Budapest egyik legkülönlegesebb helyszínén, a város fölött, a Corvin Club tetőteraszán.

A már évek óta nagy sikernek örvendő Budapest Rooftop Cinema Classics minden héten újabb és újabb meglepetésekkel várja hétfőnként a nézőket: hol egy elévülhetetlen klasszikus, hol egy megunhatatlan vígjáték, hol egy kultikussá vált trash movie lesz terítéken – természetesen eredeti nyelven, magyar felirattal. Egy biztos: a páratlan filmélmény garantált!

Az idei szezon egyik legizgalmasabb programja, a Magyarok a háztetőn filmjének vetítéssorozata. A magyar filmek szerelmesei a hazai filmtörténet remekművei mellett az elmúlt évek legnagyobb sikereit is megtekinthetik magyar nyelven, angol felirattal. Most sem múlik el vetítés meglepetések nélkül: ezúttal izgalmas kulisszatitkokról mesélő alkotók lesznek a szervezők vendégei.

Idén sem csupán a magyar filmeknek szentelnek külön sorozatot a szervezők, hiszen a francia mozi rajongóinak is kedveskednek. A French Rooftop Cinema keretein belül a Francia Intézet Budapest és a Budapest Rooftop Cinema idén harmadik alkalommal lepi meg a francia film barátait egy könnyed nyári vetítéssorozattal, ahol a francia mozi legnagyobbjai teszik tiszteletüket csütörtökönként.

Az idei év legnagyobb újdonsága a Premier Movie Day, ahol a Budapest Rooftop Cinema – az időjárástól függően – a hét többi napján premier filmeket vetít csúcsminőségben a Corvin Club tetőteraszán a mozis bemutatókkal egyidőben – blockbusterek, képregényfilmek, a nyár legnagyobb sikerei a szabad ég alatt.

 

Budapest Rooftop Cinema

1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

+36307515200

www.facebook.com/budapestrooftopcinema

www.corvinclub.hu