InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Őszi dekoráció kint és bent

Fotó: JillWellington

Hamarosan őszi díszek és koszorúk díszítik a bejárati ajtókat, a dekorációk pedig az őszi színeket tükrözik majd mindenhol. A jutazsák anyagtól az őszi színpalettákig ezek az egyszerű kiegészítők melegebbé és hívogatóvá varázsolják otthonodat. Autentikus hangulatot varázsolhatsz a betakarítás időszakban, üdvözöld az őszt szezonális narancssárga színű falevelekkel, termésekkel, tökökkel.

Az őszi dekoráció jellegzetes színei a barna, narancssárga, sötétzöld, és ezek különböző árnyalatai. Ezekkel a színkombinációkkal meghitt hangulatot teremthetünk otthonunkban az őszi hónapok során.

Az ősz egy csodaszép évszak, amikor a fák lombjai szint váltanak és narancssárgás vöröses árnyalatokban pompáznak. Szemet gyönyörködtető látvány, amikor andalogva sétálunk a parkban a sárguló fák lombjai alatt. A különböző jellegzetes őszi terméseket, tököket, szőlőket, szőlőlevelet, juharfa levelet, gesztenyét és más dekorációs terméseket használhatunk a kert és a lakás dekorálására. Különböző díszeket készíthetünk kukoricacsutkából, napraforgóból és más rendelkezésre álló növényekből.

Számtalan lehetőségünk van arra, hogy autentikus őszi hangulatú díszeket készíthessünk. Ezekben segítségedre lesznek a különböző dekorációs kellékek, melyekkel saját magad elkészítheted az őszi ajtódíszt, kopogtatót, asztaldíszt és más kézzel készített hangulatos dekorációkat. A különböző szintetikus és száraz növények, dekorációs termések, levelek, díszfüvek, szőlőlevelek, borostyán girlandok remek hangulatba hozhatják a lakást.
Vágj le ágakat a fákról, és helyezd el őket egy üvegvázában, hogy egy egyszerű, mégis hiteles őszi dekorációt kapj.

Tekerd körbe és kösd össze egy hangulatos, mintás szalaggal, hogy egy egyszerű, de nagyszerű asztaldísz legyen a végeredmény.

A sütőtök az őszi időszak jelképes növénye. A tököt persze nem csak megehetjük, hanem dekorációs célra is használhatjuk, mert viszonylag sokáig megőrzi színét és formáját. A tök éppen ezért nagyon népszerű a dekoratőrök és kreatívok körében.

Az apró méretű tökök kiválóan alkalmasak ajtódíszek és egyéb kézzel készült őszi dekorációk bedíszítésére. A nagyobb méretű dekorációs tököket pedig a lakásban, a bejárati ajtó előtt, a tornácon, vagy akár a kertben is elhelyezheted.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Bájos darabok és élénk színek a kertben: őszi divatkörkép a Women’secrettől

InfoPont

Nyakunkon a strandszezon – 5 gyors otthoni szépségápolási trükk a puha és ragyogó bőrért

Glück Viktória

5 tipp, hogy hogyan kerüljük el a megfázást télen

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben