InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Olvass és nyerj!

Idén megújult formában tért vissza a Libri Irodalmi Díj, amelyet tizenkét kategóriában ítéltek oda, kizárólag a tavalyi eladási példányszámok alapján, vagyis a közönség körében való népszerűség szerint. Az elismerésben többek között Karikó Katalin, Visky András, Orvos-Tóth Noémi és Mező Gábor részesültek, míg a gyerekirodalmi életműdíjat Marék Veronika kapta.

Játssz velünk és nyerj a Libritől könyvet, illetve legyen tiéd a Dráva Hotel Thermal Resort**** 2 fő / 3 éjszakára szóló utazási utalványa.

A játékban való részvételhez írd meg Facebook kommentbe (www.facebook.com/infopontmagazin) a játék felhívása alatt, hogy a www.infoneked.hu főoldalán található Libri bannerre kattintva melyik könyvet nyernéd meg szívesen. Készíts róla egy képernyőfotót és szúrd be kommentbe!


Időtartam: A játék 2024. június 19. – 2024. június 30., 19 óráig tart.
Sorsolás: 2024. június 30., 20 óra
Nyeremény: A helyes választ megadók között egy nyertest sorsolunk ki, aki a hirdetmény szerinti 2 fős, 3 éjszakás utalványt kapja ajándékba. Az utalvány érvényes: 2024. november-ig előre egyeztetett időpontban. Valamint kisorsolásra kerül egy Libri könyv.

Ne felejtsd el megosztani a barátaiddal, ismerőseiddel sem a játékot, hiszen így nekik is esélyük lehet nyerni!

A játék nyertesének nevét az InfoPont Magazin Facebook oldalán hirdetjük ki.

Ezt a játékot semmilyen formában nem szponzorálja vagy támogatja a Facebook. A nyeremény készpénzre nem váltható. a nyertesnek a kihirdetést követő 72 órában kell jelentkeznie a nyereményért a Magazin facebook oldalán, üzenet formájába.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Vegyél részt te is a IX. Magyar Marketing Fesztiválon és pihenj a Polgár Pincészet és Panzióban!

Glück Viktória

Játék! Fedezd fel Hieronymus Bosch rejtélyes világát!

Glück Viktória

Nyerj páros jegyet A Viszkis című filmre!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben