InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomTravelUtazó

Nyerd meg a tökéletes pihenést a Caramell Premium Resort ****-ba!

A Caramell Premium Resort **** az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A feng shui elvei alapján energetizált házban különleges belsőépítészeti megoldásokkal, meleg színekkel, kellemes, barátságos környezettel és felkészült szakembergárdával várja kedves vendégeit.

Játssz velünk és nyerd meg a bükkfürdői Caramell Premium Resort **** (https://caramell.hu/) 2 főre, 4 napra és 3 éjszakára szóló voucherét!

A játékban való részvételhez válaszolj az alábbi kérdésekre:

  • Mi a Caramell Premium Resort **** szlogenje? Segítség: https://www.caramell.hu/
  • Csodálatos csomagajánlatok közül lehet választani, sorolj fel hármat a lehetőségek közül! Segítség: https://www.caramell.hu/?id1=csomagajanlatok
  • Kivel osztoznál az élményen, ha te nyernél? Jelöld meg a nyereményjátékról szóló Facebook-poszt alatt.

A játék ideje: 2021. december 22. – december 28., 19 óra
Sorsolás: 2021. december 28., 20 óra

A játék menete: Az InfoPont Magazin Facebook oldalán válaszolj a Caramell Premium Resort **** nyereményjáték képe alá az InfoPont Magazin weboldalán feltett kérdéseinkre!
A helyes választ megadók között egy nyertest sorsolunk ki, aki a hirdetmény szerint 2 főre, 4 napra és 3 éjszakára szóló utalványt kap ajándékba a Caramell Premium Resort ****-ba.
Beváltható: 2022. október 30.

Oszd meg a játékot ismerőseiddel és ha még nem tetted volna meg és mindenképp lájkold az InfoPont ésCaramell Premium Resort **** facebook oldalát (https://www.facebook.com/caramellpremiumresort)!
A nyeremény készpénzre nem váltható.

Sok szerencsét kívánunk, játékra fel! – InfoPont Magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék a fantasztikus ízvilágú Tatratea ajándékcsomagért!

Szabó Ildikó

Játék a Budastep voucherért!

Szabó Ildikó

Játssz velünk és nyerj páros Everness-belépőt!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben