InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalom Trend

Neked is lehet trendi karácsonyfád!

Beköszöntött a december, vele együtt advent időszaka, amikor minden a Karácsonyról szól. Most, hogy a nappalok egyre rövidebbek, az esték pedig egyre hosszabbak valahogy nagyobb szerepet kap a fény-árnyék játéka esténként, ha tehetjük szívesen hallgatjuk a kandallóban ropogó, lobogó tüzet, gyertyát gyújtunk, előkerülnek a karácsonyi izzósorok, és meghitt hangulatot teremtünk otthonunkban.

Mi nők számba vesszük a karácsonyi díszeket, a függőket, ötleteket gyűjtünk, inspirálódunk az aktuális karácsonyfa díszítési trendekről. Mert bizony van ilyen!

Most meg is mutatjuk Nektek, mi az a négy trend, ami hódít a 2017-es évben.

Örömteli Ünnep

Meghitt, örömteli pillanatokat idéz, egy fantáziavilágot, melyben ott van minden, ami számunkra boldogságot okoz. Vidám színek, játékosság és eklektika jellemzi ezt a trendirányt. Megtalálhatók benne a mese és Manga motívumok, ikonokus és stilizált formák, szerencsehozó motívumok, amelyek rendkívül karakteressé válnak a csipkék, krémszínek mellett.

Hagyományos értékek

Időtálló, hiteles, finom és rusztikus darabok jellemzik ezt az irányvonalat, melyben a tradicionális kézművesség központi  szerepet játszik. A minőségi anyagokból készített díszek, olyan természetes árnyalatokban jelennek itt meg, mint a mandula, az erdei zöld, a szürke tónusai, vagy éppen a meleg barna.

A természet gyengéd érintése

A természetben fellelhető színekhez, formákhoz nyúl vissza ez a trend. A jól-lét, a nyugalom és a csend köszön vissza ránk a stílus darabjaiban. A finom textúrák és anyagok a pala, a menta, a mész és a rózsa különböző árnyalataiban pompáznak, melyeket a fényes korall és az arany tesz teljessé.

Modern elegancia

Erőteljes színek, geometrikus formák, melyek a mindennapok számára is eleganciát és fényt kölcsönöznek. Tökéletes arányok, kompakt formák jellemzik, uralkodó színei a réz, a malachit, a lazurit kékje, az onyx, az arany és a ragyogó rubin.

A négy irányvonal lehetővé teszi, hogy mindannyian ízlésünknek, értékrendünknek megfelelő trendi karácsonyfát állíthassunk otthonunkban. A nagy rohanásban fontos azonban, hogy eszünkbe jusson a lelkünket is ünneplőbe öltöztetni az év végére.

Boldog, békés áldott Karácsonyt kívánok!

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Top5, akik megnyerhetnék a kreatív karácsonyfa díjat

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben