InfoPont Ajánló Magazin
GasztroInfoPontKiemelt tartalom

Mit együnk a strandon? – 3+1 könnyed nyári harapnivaló

Snackelni mindenki szeret, és ha okosan csináljuk, nem is kell lemondani róla – még nyáron sem, amikor a rövid, lenge ruháknak köszönhetően minden falatnak látható nyoma van. Az AdeZ növényi italcsalád összegyűjtött néhány snack-alternatívát, amelyek nemcsak finomak és táplálóak, de jótékony hatásúak is!

 

 

 1.    Rágcsálásra fel! 

Ha nem szeretnénk a sült kolbászt vattacukorral keverni, majd bűntudattal vegyes hasgörccsel fetrengeni a vízparton, készüljünk fel a nassolási roham támadására: vigyünk magunkkal hántolatlan natúr magokat, például mogyorót, diót, mandulát, tökmagot. Amellett, hogy egészségesek, időigényesebb a fogyasztásuk, így hosszú ideig élvezhetjük a nassolás örömeit, de tartsunk itt is mértéket.

2.     Tápláló és hordozható!

Ha nem akarunk magunkkal cipelni egy botmixert, vagy a táskába borult turmixot takarítani órákon át, ízletes alternatíva lehet a növényi alapú AdeZ mangót-maracuját tartalmazó, tápláló mandulaitala vagy epres-banános, laktató zabitala, hozzáadott cukor nélkül. Visszacsavarható kupakjuknak köszönhetően magunkkal vihetők bárhova!

 3.     Elő a zöldségekkel!

Uborka, répa, karalábé, zellerszár… Ki mondta, hogy ezek nem lehetnek tökéletes kiegészítői
a strandolásnak? Bár a legtöbben ezekre csak köretként vagy salátaként gondolunk, pár perc alatt tökéletes strandsnacket varázsolhatunk belőlük.Ha könnyed, mégis egészséges rágcsálnivalót szeretnénk, szeleteljünk fel néhány friss idényzöldséget vékony csíkokra, és indulhatunk is a strandra!

3+1. Fagyipóltó finomságok

A nyári hűsölés egyik népszerű forrása a jégkrém és a fagylalt, azonban ha valami könnyedebbre vágyunk, válasszunk helyettük hűsítő gyümölcsöt, legyen az fagyis kanállal formázott, fagyasztott dinnyegolyó, jegesre hűtött barackgerezdek, vagy kreatív formákra vágott almaszeletek, sőt, bogyós gyümölcsökből készített saslik.


Bármilyen nasira esküszünk, nem árt, ha tartunk magunknál a nyaralás alatt az AdeZ termékekből is, hiszen amellett, hogy önmagukban snackként is fogyaszthatók, kiváló alapanyagok müzlihez, kávéhoz, sőt, még sütéshez, főzéshez is használhatók. A szója-, mandula-, kókusz- és rizsitalok egyszerre frissítő hatásúak a forró nyári melegben és tökéletesen beilleszthetőek a kiegyensúlyozott táplálkozásba. 

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Augusztusi magazin

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben