InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomUtazó

Barlangfürdőzz Te is Miskolctapolcán!

A hely, ahol hol szombat éjszaka sem áll meg az élet…

A Miskolctapolca Barlangfürdő csodabarlangjában minden szombaton hangulatos éjszakai  fürdőzés várja a vendégeket, amely testet-lelket felfrissít és aktív pihenési lehetőséget nyújt a wellness kedvelőinek. Az izgalmas esti program családok, baráti társaságok, párok számára remek hétvégi kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Szombatonként este 20 órától 24 óráig extra hosszított nyitvatartás érvényes a fürdőben.
Az éjszakai fürdőzés idején télen az összes beltéri medence üzemel, a nyári szezonban ez kiegészül a kültéri medencék használatával, kiváló alkalmat kínálva mindenkinek, aki egy kis pihenésre, lazulásra vágyik. A nyári strandszezonban szabadtéri koncertek és családi programok nyújtanak remek szórakozási lehetőséget.

A fergeteges buli hangulatot időről-időre ismert előadók és DJ-k biztosítják a fürdő kiemelt zenés eseményein, a fiatalok nagy örömére.

A Barlangfürdő Szauna Parkja rendelkezésre áll az éjszakai fürdőzés ideje alatt is, ahol a szauna kedvelői részt vehetnek a képzett mesterek által szervezett izgalmas programokon.

Részletek: http://barlangfurdo.hu

SZÁLLÁS TIPP

Tel: 46/560-250
E-mail: szallas@uni-hotel.hu
Cím:  3515 Miskolc, Egyetemváros

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Kolorádó Pre-Party ⌇ a Pontoon-ban!

InfoPont

Hétvégén újra vár a POOL&BEER a Vitukiban!

InfoPont

FILMNeked – Beleesni Blake Livelyba

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben