InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Könyv NEKED!

Szeptemberi könyvajánlónkban ismét friss megjelenésekből válogattunk.

Schein Gábor nyáron megjelent könyve kacskaringós úton vezeti az olvasót, míg Nico Walker Kopasza egy ismeretlen világba enged betekintést. Őszintesége megdöbbentő, nyelvezete könnyű, jól értelmezhető.

A gyerekeknek ismét egy érdekes, fél-tudományos könyvet ajánlunk, hiszen annyi a kérdés a világban, majd a Várnegyed titkaival a Budapestet felfedezni vágyóknak és az információra éheseknek nyújtunk segítséget!

Jó olvasást kívánunk, mert olvasni jó!

Schein Gábor: Megleszünk itt

Kiefer, tehetséges matematikusként önként döntött úgy, hogy könyvtáros nővérével vidékre költözik, és a helyi középiskolában kezd tanítani. A regény másik szála egy negyven felé közeledő házaspár krízistörténete. A tördelőként dolgozó Ágnes és férje, az akaratos ügyvéd, Zoltán házassága boldogtalan. A nő gyerekükkel a férfi apjához költözik a város melletti tanyára. Schein Gábor több szálon futó, sűrű szövésű regénye arra keresi a választ, mit kezdhet az ember az életével; mi választ el és mi köthet össze embereket.

www.lira.hu

 

 

 

 

 


Nico Walker: Kopasz

Cleveland, 2003. A regény elbeszélője a kollégiumi diákok tipikus sodródó életét éli, ám találkozása Emilyvel mindent megváltoztat. Szerelmük mély, életre szóló kötelék. Amikor majdnem elveszíti a lányt, olyan döntést hoz, amely kitörölhetetlen nyomot hagy mindkettejük sorsán: beáll a hadseregbe. Az író börtönbüntetése közben, saját élményei alapján írta ezt a megrendítően nyers, sötét humorral átszőtt, ugyanakkor érzelmes regényt Amerika szívének árnyékos kamráiból.

www.libri.hu

 

 

 

 

 


Petra M. Schmitt – Christian Dreller:  Miért nem járnak fogorvoshoz a cápák?

Hallottál már olyat, hogy valaki a fülével lát? Miért emelik fel a kutyák a lábukat pisiléskor? Mennyi kérdés… Ahogy a valóságban, úgy a könyvben szereplő gyerekeknek is rengeteg kérdése van az őket körülvevő világgal kapcsolatban. Természettudományos, vicces mesék az emberek és állatok világáról, könnyen érthető, tudományos alapokon nyugvó magyarázatok és válaszok olyan kérdésekre, amiket bármikor feltehet egy kíváncsi gyerek.

www.pagony.hu

 

 

 

 

 


Tittel Kinga: A Várnegyed titkai

Tudod-e, honnan ered a Savanyúleves bástya elnevezés? Kíváncsi vagy, hol található Buda egyetlen megmaradt utcahídja, vagy milyen titkot rejt a pizsamacsíkos ház udvarán található japánkert? A Várnegyed titkaiból mindezt, és még rengeteg érdekességet tudhatsz meg. Ha szeretnéd megismerni fővárosunk ékszerdobozának kevésbé ismert részeit is, és a mögöttük rejlő lebilincselő történeteket, ha részt vennél egy játékos kincskeresésben, ez a könyv épp neked való!

www.libri.hu

 

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

KönyvNEKED!

InfoPont

Ajándék Tippek

Bala

Könyvekből készült sorozatok, melyek biztosan magukkal ragadnak

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben