InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKultSzórakozó

KONCERTneked – The best concert-compilation just for you!

Dua Lipa // SZIGET Festival 2018

Ugye Te is alig várod már a Sziget Fesztivált? Nos, a rengeteg szuper előadó közül talán Dua Lipát várják a legtöbben: az albán csajszi úgy robbant be 2018-ban a listák élére, mint talán senki más – szeresd továbbra is a zenéjét, és irány az első jegyvásárlási lehetőség, mert ez garantáltan óriási buli lesz!

Can’t wait to party at the most popular Hungarian festival, the Sziget – Island of Freedom? Well, there’ll be endless awesome performers during this one crazy Sziget-week, but still, we think that most of you are waiting for Dua Lipa’s concert – are you ready? Then buy your tickets and have an extremely good time on her show!

SZIGET Festival
2018. 08. 12. 

https://www.facebook.com/events/1574841545934920/


 

Contra Mundum pres. Around the Clock at Dürer Kert & Corvin

A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait: ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk…

Contra Mundum always pushes it to the limit, so now we extend our 24hours house marathon to 30 hours with such a line up with Ion Ludwig, DeWalta, Digby, Einzelkind, Sven Weisemann, Denis Kaznacheev and many more…  

Dürer Kert
2018. 08. 18.

https://www.facebook.com/events/192351371474941/


 

CARAMEL Ünnepi koncert

Először ad önálló koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az ország immár tizennégy éve egyik legkedveltebb énekes előadója, Caramel, akinek dalait 100 milliónál többször töltötték le a YouTube-on és egyéb internetes felületeken, és már külföldön is rengeteg rajongója van – hallgasd meg Te is az 1873-at élőben, augusztus 20-án!

Caramel, the absolute winner of the Hungarian Megasztár II. became much more than just a talent who won a TV-show: his songs are extremely popular and lyric that it’s the biggest mistake to miss his concert on the 20th of August!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2018. 08. 20.

https://www.facebook.com/events/241333899793901/


 

Corvin pres. Tijana T

Tijana T a kétezres évek kezdete óta a belgrádi klubszcéna egyik prominens figurája. 2006-ig leginkább az Exit fesztivál visszatérő fellépőjeként ismerhette a nagyérdemű, ezután pedig izgalmas kollaborációba kezdett Abe Duque-kal. A duó a világ legtöbb klubjában szétverte a házat és számos remek vinyl megjelenést tudhatott magáénak – ne hagyd ki a budapesti bulijukat!

Tijana T is a prominent figure in Belgrade music and club life. For years she was recognized as the face of Exit festival and since 2006 she has an international performing career which started with an exciting collaboration with Abe Duque. Don’t miss their party in Budapest! 

Corvin Club
2018. 08. 31.

https://www.facebook.com/events/246651245931584/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

After Dark pres. Andhim a Corvin Clubban

InfoPont

Augusztusi magazin

InfoPont

Taroltak a Sziget fellépők a Brit Awardson

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben