Kult
KoncertNEKED!
  • 2019. szeptember 30.

Kirill Troussov hegedűművész
Okt. 09.
Budapest Music Center

Kirill Troussov kiemelkedő tehetségénél fogva már fiatalon a legendás Yehudi Menuhin pártfogolását élvezhette. Troussov ma már a legnevesebb zenekarokkal dolgozik együtt, és a legrangosabb fesztiválok állandó vendége. A nemzetközi sajtó szerint játékát „lenyűgöző elegancia, kifogástalan technika, kivételes zenei érzékenység és a hangzások makulátlan szépsége” jellemzi.

Kirill Troussov, with his outstanding talents, enjoyed the support of the legendary Yehudi Menuhin at a young age. Troussov now works with the most famous bands and is a regular guest at the most prestigious festivals. According to the international press, the game is characterized by “stunning elegance, impeccable technique, exceptional musical sensibility and immaculate beauty of sound”.

 

 


Zorán
Okt. 19.
Papp László Sportaréna

Újra Zorán nagykoncert Budapesten! Az Aréna színpadán játszik most a csodálatos hangú, gitáron pengető Zorán, akinek dalszövegei és egyedi hangulatú koncertjei mindig hallgatók, rajongók ezreit vonzzák a fellépésekre. Az egyik legsikeresebb magyar zenész-előadó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész majd’ hatvan éve van a pályán, de energikus és érzéki alkotásai még mindig felejthetetlen élményt nyújtanak. Kifogyhatatlan energiával gyártja ma is a slágereket sokunk örömére.

Zoran Concert in Budapest! Zorán is now playing the guitar again on the stage of the Arena with his lyrics and unique concerts always attracting thousands of listeners and fans.During his band years with Metro, he has become a favorite at Dance Festivals, and he continues to produce hits with unlimited energy, thanks God!

 


Eros Ramazotti
Okt. 24.
Papp László Sportaréna

Eros Ramazzotti, a leghíresebb olasz énekes a világon, öt kontinens legszebb és legfontosabb arénáiban lép színpadra különleges koncertshow-jával. A többnyire hölgyrajongók által imádott 55 éves előadó még mindig rendkívül sármos, és enyhén rekedtes hangja most is több tízezer rajongót mozgat meg a koncerteken. Eros a Spotify-t választotta, hogy a “Vita Ce N’è World Tour” címre hallgató, Monacoból induló turnéjának előértékesítését a rajongók számára ezen a csatornán tegye elérhetővé.

The 55-year-old entertainer, much adored by lady fans, is still extremely charming and his slightly hoarse voice still draws thousands of fans at concerts. Eros has chosen Spotify to make the premiere of his “Vita Ce N’è World Tour” tour starting in Monaco available to fans on this channel.

 


Bagossy Brothers Company
Okt. 30.
MÜPA

Gyergyószentmiklóson már évek óta együtt zenélt néhány barát, amikor hat évvel ezelőtt úgy döntöttek: itt az ideje a zenekar-alapításnak. Az indie/alternatív/folk hangzásvilág a korábbi örömzenélések tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye. Első nagylemezük az Elviszlek címet kapta, 2016 tavaszán a zenekar újabb anyaggal jelentkezett a Vakít a kék című EP formájában, és már állandó szereplői lettek a legfontosabb magyar és erdélyi fesztiváloknak.

Some friends in Gyergyószentmiklós have been playing music together for years, when they decided six years ago that it was time to start a band. The indie / alternative / folk sound is the result of a re-invented musical approach based on the experience of earlier joyful music. Their first album, Elviszlek, was released in the spring of 2016 .