InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Koktélozzunk pezsgővel!

Champagne Cocktail

HOZZÁVALÓK
Pezsgő (száraz) 9 cl
Brandy 1 cl
Kockacukor 1 db
Angostura bitter 1 csepp

ELKÉSZÍTÉS
A pohár aljára Angosturával átitatott kocka- cukrot dobunk, erre öntjük a brandyt és a végén feltöltjük hideg pezsgővel. Citromhéj spirállal díszíthetjük.

 

Champagne Dream

HOZZÁVALÓK
3 cl Pomegranate (gránátalma) likőr
3 cl Cointreau
3 cl narancslé
9 cl pezsgő
narancshéj a dísztéshez

ELKÉSZÍTÉS
A pezsgőt kitöltjük a pohárba. A gránátalma likőrt, cointreaut és a narancslevet shakerben jéggel összerázzuk és óvatosan a pezsgőre öntjük. Narancshéj spirállal díszítjük.

Mimosa

HOZZÁVALÓK
Pezsgő (száraz) 7,5 cl
Narancslé 7,5 cl

ELKÉSZÍTÉS
A pezsgőspohárba töltjük a lehűtött narancslevet és a pezsgőt. Díszíthetjük naracshéj spirállal.

 

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Rosalia

Zalai Mariann

Magyar találmányok ihlették a koktélokat – Ismét Live on the Terrace a Duna-korzón

InfoPont

3+1 érdekesség a Törleyről és a pezsgőről

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben