InfoPont
Kiállítás NEKED – Szeptember
  • 2020. szeptember 7.

Szept. 25-27.
Lakás Kiállítás

Millenáris B épület

Lakást vagy családi házat keresel? Új építésű ingatlan érdekel vagy inkább használt lakásba költöznél? Nézd meg 2020 új projektjeit és fejlesztéseit, és válogass kedvedre a használt lakások közül 2020 őszén a LAKÁS 2020 KIÁLLÍTÁSON a Millenárison és online is szeptember 25 – 27. között.

Are you looking for an apartment or a family house? Are you interested in a newly built property or would you rather move into a used apartment? Check out new projects and developments in 2020 and choose from used apartments.


Aug. 15 – Szept. 11.
Indonéz lelemények – Bogó Krisztina kiállítása
FISE galéria

Bogó Krisztina Indonéziában töltött 2 évének lenyomata a FISE Galériában augusztusban megnyíló kiállítás minden darabja. A kint elsajátított tradicionális indonéz művészet, nem csak az ott készített műveit inspirálta, hanem a hazaérkezése után gyártott darabokat is, melyek szorosan kapcsolódnak hétköznapjaival. A kiállítást Dus Polett, Indonézia kulturális szakértő nyitja meg, valamint az első napon a „Cokekan” gamelan formáció zenél majd hagyományos indonéz hangszereken.

The traditional Indonesian art mastered abroad inspired not only the works made there, but also the pieces produced after her return home, which are closely related to her everyday life.


2020. Aug. 23 – 2023. Jan. 30.
Időgép

Ludwig Múzeum

ÚJ VÁLOGATÁS A LUDWIG MÚZEUM GYŰJTEMÉNYÉBŐL
Az időgép egy olyan, egyelőre csak elméletben létező szerkezet, melynek segítségével a múltba vagy a jövőbe repíthetjük fizikai testünket. A Ludwig Múzeum új kiállítása nem az időutazás tudományos-fantasztikus lehetőségével foglalkozik, hanem az idő és a művészet viszonyát vizsgálja különféle szempontokból, és magukat a műveket tekinti olyan időgépeknek, melyek lehetővé teszik számunkra a mentális utazást.

A NEW SELECTION FROM THE LUDWIG MUSEUM COLLECTION
The time machine is a structure that has only existed in theory to help us fly our physical bodies into the past or into the future.


Olvass bele a magazinunkba is: