InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódTrend

Készülj fel időben a bikini szezonra!

Számodra sem idegen az érzés, amikor ráeszmélve, hogy küszöbön a nyár, rögtön kapkodva igyekszed rendbe tenni a téli hónapok által megviselt bőrödet? Először is: nyugalom! Másodszor pedig még legalább egy bő hónapod maradt arra, hogy ráhangolódj testileg-lelkileg a nyári hónapokra. Ennyi pont elég az alakod és bőröd felkészítésére, elvégre koránt sem mindegy, hogyan fogsz festeni a kedvenc lezser szettedben, mikor elindulsz meghódítani a strandokat!

Szerkesztőségünk tagjai összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat a tavaszi bőrápolásról:

  1. S.O.S. vitamin-utántöltés! A napfénytelen tél teljesen kimerítette a szervezeted vitaminkészletét, ez alól sajnos a bőröd sem kivétel. Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt, tarts vitamin-kúrát, hogy az elmúlt negyedév hiányidőszakát ellensúlyozd!
  2. Edzés a napsütésben! Tavasszal mind vágyunk a szabadba, a szélfútta, olykor esős, máskor napsütötte szigetköröket róni – ez viszont alaposan igénybe veszi a bőrünket is! Ne feledkezz meg a kellő folyadék-utánpótlásról, a sportolást követő zuhanyzást pedig zárd kényeztető testápolással! Ez a kis jutalom minimum jár a lelkednek és a bőrödnek is a kemény munka után.
  3. Tűnj ki a makulátlan megjelenéseddel! Használj legalább hetente bőrradírt, kísérletezz a különböző illatú krémekkel! A végén persze válassz olyat, amelyik nem csak neked, hanem kedvesednek is bejön.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Beauty Market – ápold is a bőrödet!

Glück Viktória

Mítosz, hogy a bőr öregedését meg lehet akadályozni

Glück Viktória

MAKE UP YOUR MIND – sminkelj a fesztiválőrületre!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben