Balaton
Július első heteiben nyit a balatonszemesi Ancsika kertmozi!
  • 2020. július 6.

A Balaton part egyik legszebb kertmozijában, háromszáz főt tudnak kényelmesen leülteni. Ingyen párna és pléd jár majd a közönségnek, akik elővételben online bankkártyás fizetéssel is lefoglalhatják a kiválasztott előadásra a helyüket. A balatonszemesi Ancsika Kertmozi és Kultkert a természet, a retro hangulat és a modern technika találkozása.

Miklovicz Norbertet, az Ancsika Kertmozi és Kultkert ügyvezetőjét kérdeztük az idei nyár terveiről.

Hogyan készültök az újranyitásra?

A vetítővászon és az árnyékolás teljesen megújul, legmodernebb dolby surround hangtechnikát szerelünk be. A vizesblokkok mellett a kiszolgáló egységek is modernizálódnak. A közel 2000 m2-es kerthelyiségben (ahol délelőttönként piac fog üzemelni) új raklap bútorgarnitúrák kapnak helyet.

A filmvetítéseken kívül milyen más közönségvonzó programokat terveztek?

A multiplex kép- és hangtechnikával vetített filmek mellett stand-up comedy és kisebb színházi darabokkal, akusztik koncertekkel várjuk a nagyérdeműt. Napközben, kora délután a gyerekeknek és a családoknak szeretnénk kedvezni.

Milyen tervetek van azzal kapcsolatban, hogy Budapestről és az ország egyéb területeirőlis megmozgassátok a közönséget?

A hely szerintünk a déli part legszebb kertmozija. A beszállítók és az alvállalkozók is el voltak ragadtatva és ennek az erejében is bízunk. E mellett minőségi, kulturált szolgáltatás, alacsony árak és kedves kiszolgálással várjuk a vendégeinket. Ancsikából egy sikkes, cool helyet szeretnénk csinálni, ahol jó lenni és kikapcsolódva lehet időt eltölteni.


Ancsika Kertmozi és Kultkert
Balatonszemes, Kossuth Lajos utca 2.
Nyitvatartási időt és további információt az Ancsika kertmozi weboldalán találsz: www.ancsikamozi.hu


Olvass bele magazinunkba is:

Cimkék: