InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomTrend

Jól kombinálható kulcsdarabok a nyári hőségre

Bizonyára nektek is van olyan barátotok vagy távolabbi ismerősötök, aki minden nyár előtt, de már a 30 fokok beköszöntével ünnepélyesen bejelenti egy-egy beszélgetés alkalmával, hogy ő bizony alig várja a hőséget és a nyári időjárást, amely majd non-stop körülöleli a mindennapjainkat. Ezeket a szavakat hallgatva általában már egy izzadtságcsepp gördül végig
a hátamon – aminek a gondolatától már képzeletben is irtózom. Na igen, de a negyven közeli hőmérsékletet is túl kell valahogy élnünk, mobil klímával a derekunkon pedig mégsem közlekedhetünk a városban. Pontosan ezért mutatok pár kifejezetten divatos, mégis kényelmes és “szellős” kiegészítőt és ruhadarabot, melyek megváltásként hathatnak 2018 nyarán.

 

 

Amire nem is gondolnánk, az mindenképp a sportüzletek árukészletében mindig megtalálható ún. kosaras nadrágok, amelyek nemcsak nem tapadnak bőrünkre a napfényes időjárásban, de az elmúlt években virágzó sneaker-kultúrának gyümölcseivel, nevezetesen a különleges sportcipőkkel remekül párosíthatók. A színekben és mintákban gazdag verziók mellett találhatunk egészen letisztult akár fekete-fehér darabokat is. Kár lenne kihagyni!

A kalapok minden kétséget kizárólag virágkorukat élik mindkét nem gardróbjában, hiszen az ikonikus “Fedora” fazon minden divatirányzathoz és stílushoz remekül párosítható. Szerencsére a hőségben sem kell ilyen stílusos és gyakran valóban hiánypótló kiegészítők nélkül rónunk a városi aszfalt rengeteget, hiszen a nyári “kiadású” kalapok szintén nagy reneszánszukat élik. Mindemellett ne felejtsük el, hogy a már-már tradícióvá alakuló “Bad Hair Day” effekt elől egy bizonyos hőmérséklet felett nem menekülhetünk, de tehetünk ellene. Például egy ütős kalappal!

Le a zárt cipőkkel! Az elmúlt évek egyik legnagyobb áldása lábaink számára a köztudatba, egyúttal a népszerű üzletek polcaira egyaránt visszatérő papucstenger. Pontosan ezért az ikonikus Adidas Adilette már nemcsak fekete, piros vagy sötétkék színekben kapható, hanem készül néhány exkluzív mintával megáldott darab is, ráadásul elérhető árakon – gondoljunk csak a Jeremy Scott kooperációra. Az őrületet egyébként Rihanna első Puma kollaborációja robantotta pár évvel ezelőtt, amely akkora sikert aratott, hogy még az Adidas is meglátta a lehetőséget az addig inkább a praktikum jelképeként ismert lábbeliben.

Csalár Bence   I   www.bencecsalar.com   I   www.studiocsalar.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játssz velünk a Skechers páros ajándékutalványért!

Glück Viktória

WonderLab – Február

Bala

Játssz és járj te is Skechers-ben! Mert a cipők itt kezdődnek

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben