InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Jancsótól Nolanig, ballagási cipőben

Nagy lendülettel folytatódik az új tanévben a SuliMozi!

A Budapest film iskolai programja a 2021/22-es tanévben is várja a diákcsoportokat 6 mozijába, a Kino Caféba, a Művészbe, a Puskinba, a Toldiba, a Tabánba és a Corvinba. Ahogy a felnőtt közönség, úgy az iskolás csoportok is visszatértek a filmszínházakba, s azt tapasztaljuk, egyre nagyobb számban választják a SuliMozi programjait.

A 2021/22-es tanévben is örülhetünk remek új címeknek, tovább bővültek az olyan népszerű rovataink, mint a Hot topic vagy a Tabu – a két legnagyobb újdonság azonban a Fiatalokról fiataloknak című válogatásunkat és a tematikus blokkot érinti. Előbbi állandó kísérőfilmet kapott: Schwechtje Mihály igen szép rövidjét, a Ballagási cipőt. Ami pedig az extra rovatot illeti, most nem egy műfajt, hanem egy legendás alkotót emelünk ki miniválogatással: a magyar filmtörténet megkerülhetetlen alakja, Jancsó Miklós 2021 őszén lenne 100 esztendős. Bár Miki bácsi 2014 óta nincs közöttünk, életműve, filmnyelvi vívmányai, szabad és bölcs szemlélete változatlanul hatást gyakorol számos menő filmrendezőre és mozirajongóra, Görögországtól Mexikóig – ezért is tartottuk fontosnak, hogy a SuliMoziban tisztelegjünk személye és művei előtt.

A filmkatalógus elérhető online, ill. nyomtatott formában a mozipénztárakban!

A világ most aztán tényleg eléggé fura hely. S nem mindig tűnik biztonságosnak. De mi változatlanul hiszünk abban, hogy a mozi igenis bármikor segíthet, hogy az életet együtt érezzük szépnek. Annak minden színével és mozzanatával.

Mert a SuliMoziban senki sem egyforma, s mindenki egyenlő: mindannyian nézők vagyunk, a filmekből tanulunk!

Az új tanévhez új szpot is készült, melyet már láthatnak a nézők a Budapest Film összes mozijában a vetítések előtt.

Honlap: www.sulimozi.hu

Facebook-oldal: www.facebook.com/sulimozi

Kontakt: suli@bpfilm.hu

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Bezárnak a Budapest Film filmszínházai, a Távmozi várja a nézőket!

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben