Trend
IZRAEL LESZ AZ ART MARKET BUDAPEST DÍSZVENDÉGE 2017-BEN!
  • 2017. október 14.

Az ART MARKET BUDAPEST olyan találkozóhely, ahol az új művészi inspirációk és a vizuális művészet valódi kortárs szemléletű megközelítése áll a fókuszban.

Az Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa vezető nemzetközi kortárs képzőművészeti vására 2017 októberében gazdag programmal mutatja be Izrael rendkívül színes és magas színvonalú, mégis Európa számos részén, így Magyarországon is, a még kevéssé ismert kortárs képzőművészeti választékát. Az esemény hagyományos helyszínén, a budapesti Millenárison izraeli művészeti galériák közreműködésével kialakított több száz négyzetméteres kiállítás az ART.IS.REAL elnevezésű izraeli művészeti fesztivál keretében számos kísérőeseménnyel, más budapesti helyszíneken létrejövő kiállításokkal, társművészeti programokkal egészül majd ki.

Az Art Market Budapest magas szakmai presztízst jelentő vendégprogramjai az utóbbi években Kolozsvár és Berlin városai, a Nyugat-Balkán országai illetve a tavalyi évben Lengyelország kortárs művészetéből nyújtottak egyedülállóan széles ízelítőt a budapesti közönségnek. A komplex, több tucat izraeli művészt bemutató kiállítás mellett, művészeti performanszokból, prezentációkból, panelbeszélgetésekből álló kiegészítő események várják a látogatókat, és teremtenek közvetlen kapcsolatteremtési lehetőséget az izraeli művészeti színtér meghatározó szereplőivel. Az eseményhez több budapesti helyszínen kísérő kiállítások is kapcsolódnak.

www.artmarketbudapest.hu

Cimkék:
happy wheels