InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Itt az év legnagyobb design lakberendezési eseménye!

Jövő hétvégén vár az ország legnagyobb lakberendezési és design eseménye a Budapest Arénában! Fedezd fel a legizgalmasabb nemzetközi márkák és feltörekvő hazai terméktervezők újdonságait inspiráló közegben, egy helyen, szeptember 23-25. között a Budapest Arénában!

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon tapasztalt tértervezők által megálmodott berendezett enteriőrökből meríthetsz ihletet saját konyhád, étkeződ, hálószobád, nappalid, fürdőszobád, teraszod vagy éppen a garázsod kialakításához. A helyszínen nem csak inspirálódni lehet, kipróbálhatod, és meg is vásárolhatod a rendezvényen látott bútorokat, kiegészítőket, ugyanúgy, mint egy üzletben vagy bemutatóteremben.

HELLO MAGYAR DESIGN!

Hello Magyar Design! Hello Magyar Design programunk keretében a már visszatérő designerek, forma- és bútortervezők mellett idén sok fiatal hazai alkotó és gyártó is bemutatkozik az eseményen. Innovatív anyagok, bútorok, dekorációk, kiegészítők, lakástextilek, lámpák – magyar tehetségektől.

A PRÉMIUM ÉLETSTÍLUS A KONYHÁVAL KEZDŐDIK

Prémium konyha A S/ALON BUDAPEST kézzelfogható közelségbe hozza a designmagazinok ragyogó oldalait. Többek között a világ egyik vezető high-end konyha márkájávál, a Cesarral várunk, mely az olasz és a spanyol kultúra találkozása által született.

AZ ÜVEG NEMZETKÖZI ÉVE

Fedezd fel a hazai üvegművészet és -design legizgalmasabb alkotásait! A “2022 – Az Üveg Nemzetközi Éve” Magyarország hivatalos szervezőpartnere, a S/ALON BUDAPEST kiemelt szakmai együttműködő partnere, a Bohus-Lugossy Alapítvány jóvoltából 15 magyar képzőművész és designer mutatkozik be az eseményen.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

December 1-től újra befagy a Budapest Park tánctere

Glück Viktória

Könyv Neked gyereknapra

Bala

Indul a Hypewriter 4: idén is 10.000 eurót adnak a legjobb sorozatötletért

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben