InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2023. április

SZESZÉLYES ÁPRILIS

Elárulok egy titkot! Az év összes hónapja közül az április a kedvencem, és nem csak azért, mert áprilisban
születtem. Ilyenkor már teljes tavaszi pompájában élvezhetjük a természetet, hosszú hónapokra eltesszük a télikabátokat, és a szürke napokat felváltja a szikrázó napsütés. Reggelente hangos madárcsicsergés töri meg a hajnalt és napközben gyakran lekerülnek a dzsekik, hogy egy szál rövid ujjú polóban élvezzük az év egyik legszebb hónapját. Most is pazar kínálatot hoztunk, legyen szó kiállításról, koncertről, fesztiválprogramról. Az áprilist garantáltan ti is élvezni fogjátok! Már csak egy InfoPont magazin kell hozzá.

CAPRICIOUS APRIL

I’ll tell you a secret! Of all the months of the year, April is my favorite, and not just because I was born in April. At this time, we can enjoy nature in its full spring splendor, winter coats are shed for many months, and gray days are replaced by sparkling sunshine. In the morning, the dawn is broken by the loud chirping of birds, and jackets are often taken off during the day to enjoy one of the most beautiful months of the year in short sleeves. Even now, we have brought a lavish offer, be it an exhibition, a concert, or a festival program. You will also enjoy April for sure. All you need is an InfoPont magazine.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben