InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2023. február

AZ UTOLSÓ TÉLI HÓNAP

Ha eddig még nem volt rá alkalmad, most talán az utolsó heteket töltjük, hogy előkerülhessenek a síbakancsok, sílécek vagy a szánkók, és irány a havas erdő! Szedd össze a haverokat, és vágjatok neki együtt egy izgalmas havas kalandozásnak. Alig több, mint 1 hónapunk van hátra a télből, őrülten rohant el velünk az év vége, és tessék, kettőt fordulunk máris ránk köszönt a tavasz. De addig, amíg a február is elsuhanna mellettünk, használjuk ki a lehetőségeket, és élvezzük a téli programokat, akár benti, akár szabadtéri időtöltésről is legyen szó. Most is számíthattok ránk, töltsük meg együtt ezt a hideg hónapot is izgalmas programokkal!

THE LAST WINTER MONTH

If you haven’t had a chance yet, we’ll spend the last few weeks getting your ski boots, skis, and sledges out, and off you go to the snowy forest! Gather your friends and embark on an exciting snow adventure together. We have just over 1 month left of winter. But while winter flies by, let’s enjoy the February programs. You can count on us now, let’s spend this cold month together with exciting programs!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben