InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontMagazinok

InfoPont Magazin – 2021. Július | Különszám

 

Tudjuk mit tettél tavaly nyáron
És azt is tudjuk, hogy idén mit fogsz! Tombol a nyár, pörög az élet, számtalan program, szórakozási lehetőség között válogathatunk szerte az országban. Családdal vagy barátokkal, egyedül vagy kettesben szerelmeddel, bármerre is járnál, ránk most is számíthatsz! Júliusi extra különkiadásunkkal arra vállalkozunk, hogy kellemessé tegyük a nyaradat: hajókázunk a magyar tengeren, fesztiválokon tombolunk, hűsítő koktélreceptekkel érkezünk, utazási tippeket adunk és nem utolsó sorban hoztunk egy remek összefoglalót arról is, hogy mit tehetünk egyénileg a klímaváltozás ellen.

We know what you did last summer
And we also know what you’re going to do this year! Summer is raging, life is spinning, there are countless programs to choose from in the country. With family or friends, alone or in pairs with your love, wherever you go, you can count on us now! With our extra special issue in July, we undertake to make your summer pleasant: we cruise on Balaton, rampage at festivals, arrive with cooling cocktail recipes, give travel tips and also bring a great summary of what you can do against climate change.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

InfoPont Magazin – Május

Bala

InfoPont Magazin – 2020. Október

Bala

InfoPont Magazin – 2020 December

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben