InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKikapcsoló

Hatalmas érdeklődés övezte a 29. FeHoVa kiállítást

Több tízezer ember, 12 ország több, mint kétszáz kiállítója és remek hangulat jellemezte az idei FeHoVa kiállítást. A Kárpát-medence legnagyobb fegyver, horgászat és vadászat témájú kiállítása már 29. alkalommal örvendeztette meg a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba kilátogató közönséget.

Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója a kiállítás megnyitóján hangsúlyozta, hogy a FeHoVa lassan három évtizedes története során hatalmas változáson esett át. Idén összesen négy pavilonban zajlottak az események.

A rendezők számos szakmai programmal várták az érdeklődőket

A FeHoVa kiállítás minden évben Budapesten kerül megrendezésre, és a régió legnagyobb vadászvásárává vált. Az esemény bemutatja mindazt, amit a fegyverekről, a vadászatról és a halászatról tudni lehet és kell.

A hagyományosan a FeHoVa keretein belül rendezett XI. FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokságon ezúttal a szokottnál kevesebb volt a nevező, de a verseny így is hatalmas közönségsikert aratott.

A négy napon át tartó rendezvénysorozatot a X., jubileumi FeHoVa-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítással együtt rendezték meg.

Idén először tartottak aukciót, Hidvégi Béla bocsájtotta árverésre személyes tárgyait – a kiállításon minden darab elkelt. A befolyt összeg a Vadásztrófea Alapítvány vadvédelmi és edukációs programjait támogatja. 

Fotó: Varga Fortunátó

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

JÁTÉK! Hogy az esküvőd ne érjen villámcsapásként!

Zalai Mariann

Itt vannak az Utazás Kiállítás és legfrissebb számai!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben