InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKikapcsoló

Hatalmas érdeklődés övezte a 29. FeHoVa kiállítást

Több tízezer ember, 12 ország több, mint kétszáz kiállítója és remek hangulat jellemezte az idei FeHoVa kiállítást. A Kárpát-medence legnagyobb fegyver, horgászat és vadászat témájú kiállítása már 29. alkalommal örvendeztette meg a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba kilátogató közönséget.

Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója a kiállítás megnyitóján hangsúlyozta, hogy a FeHoVa lassan három évtizedes története során hatalmas változáson esett át. Idén összesen négy pavilonban zajlottak az események.

A rendezők számos szakmai programmal várták az érdeklődőket

A FeHoVa kiállítás minden évben Budapesten kerül megrendezésre, és a régió legnagyobb vadászvásárává vált. Az esemény bemutatja mindazt, amit a fegyverekről, a vadászatról és a halászatról tudni lehet és kell.

A hagyományosan a FeHoVa keretein belül rendezett XI. FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokságon ezúttal a szokottnál kevesebb volt a nevező, de a verseny így is hatalmas közönségsikert aratott.

A négy napon át tartó rendezvénysorozatot a X., jubileumi FeHoVa-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítással együtt rendezték meg.

Idén először tartottak aukciót, Hidvégi Béla bocsájtotta árverésre személyes tárgyait – a kiállításon minden darab elkelt. A befolyt összeg a Vadásztrófea Alapítvány vadvédelmi és edukációs programjait támogatja. 

Fotó: Varga Fortunátó

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Itt vannak az Utazás Kiállítás és legfrissebb számai!

Glück Viktória

JÁTÉK! Hogy az esküvőd ne érjen villámcsapásként!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben