Szórakozó
Ezt látnod kell Budapesten
  • 2019. július 5.

Spoon Étterem

Vacsora kilátással

Budapest szívében, a Lánchíd lábánál van a város egyik legvonzóbb rendezvény helyszíne. A Spoon hajó 75 méter hosszú, három emeletes különleges belső designnal. Egyedülálló hely egyedülálló kilátással, észvesztő gasztronómiai élménnyel! Két terasz, három étterem, négy bár, barátságos kiszolgálás biztosítja a gyertyafényes vacsora és a kiváló bor mellé a jó hangulatot.

 

1052  Budapest,  Vigadó tér 3. kikötő
T: +36 1 411 0933
www.spoon.restaurant

 

 

Légy aktív! Légy te is felfedező!

Yellow Zebra Budapest, a magas színvonalú kerékpáros és Segway-es városnézéseket szervezője majd’ két évtizede , így nem kérdés, hogy jó kezekben vagyunk!

Látogatók ezrei vettek már részt a Yellow Zebra kerékpáros és Segway túráin, ahol a csodálatos Budapest felfedezésére tesznek kísérletet. Angol nyelvű, képesített vezetők segítik, hogy látogatásodból kihozd a legtöbbet! Keresd a Yellow Zebra-t a belvárosban, rögtön az Operaház mögött!
1065 Budapest, Lázár utca 16.
T: +36 1 269 3843
www.yellowzebratours.com

 

Szabadulás a mindennapokból

Neverland egy egyedülálló szórakoztató központ a város szívében. Azoknak, akik már unják a hagyományos kávézókat, bárokat, kocsmákat és valami különlegesre vágynak.

Neverland bejárata titkos és hotel recepciónak álcázott, amely egy rejtelmes világba vezet. A legjobb szabadulószobákat találhatod itt a legjobb áron a városban. Hich-tech VR játékok, VIP terem, élőzene és remek bár és étterem a város alatt.
Ne hagyd ki!

Neverland Bar & Szabadulószoba
1074 Budapest, Dohány utca 22-24
T: +36 20 513 2497
www.neverland.hu
info@neverland.hu

happy wheels