InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Everness Kikelet- Önismereti élményprogramokkal telik meg a Római part

Idén május 4-én újra tudatos közösségi programoktól zsong majd a Római part. Az Everness Kikeleten előadások, koncertek, táncprogramok és workshopok várják az érdeklődő közönséget.

Május 4-én igazi tavaszköszöntő eseményen vehet részt, aki ellátogat a Kikeletre. A rendezvény Európa legnagyobb önismereti fesztiváljának hangoló eseménye, melyre a szervezők idén is megtartották az egyedi atmoszférájú Duna parti helyszínt.

-Megszerettük tavaly ezt a minifesztivált és úgy vettük észre, a közönségünk is örült, hogy ezúttal egy budapesti helyszínen találkozhatunk – mondja Klein Csaba, az Everness fesztiváligazgatója. – Idén csavartunk egyet a tematikán is, mivel sok éve kapjuk a kérdéseket a csapattal, az előadók kiválasztásával kapcsolatban. Úgy gondoltuk, jó móka lenne, ha ezúttal mi szervezők is tartanánk programokat, tekintve hogy mindegyikőnk sokféle úton közelít az önismerethez, számtalan oktató, kezelő, gyógyító, tréner van a közösségünkben.

A Kikeletnek idén is a Dunakavics Bowling Klub Óbuda ad helyszínt, ahova a látogatók tömegközlekedéssel, BKV hajóval vagy akár kerékpárral is könnyűszerrel eljuthatnak. A program több térben, egy időben zajlik majd. A galériaszinten többek között Gianga jóga, NIA, intimitás workshop és anyaméh tisztító szertartás a program, míg a kertben vegán ételeket lehet kóstolni a Tantra Mantra jóvoltából, de a vállalkozóbb szelleműek kipróbálhatják a Flystick és az akrojógát is. Lénárt Gitta előadást tart majd az élő étel fogalmáról, Kereszty Andrással pedig arról lehet közösen gondolkozni, hogy hová is tűnik idővel a szerelem. Gilányi Attila a tudatos cselekvés művészete irányába kalauzol. A kézműves térben egész nap pránanadi, access bars kezelések, kézműves workshopok és HallgatLak beszélgetések várják a fejlődni vágyókat. Este a Flying Spirit és a Earth Jam muzsikál a kertben, majd Dj Narny és DJ Flow gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.

A rendezvény ideje: 2019. május 4. 10:00.

A rendezvény helye: Dunakavics Bowling Kklub Óbuda, 1031 Budapest Nánási út 67.

Bővebb információ: https://www.kikelet-everness.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

„Az önismeret a mai világban egy megkerülhetetlen téma”- interjú az Everness fesztiváligazgatójával

InfoPont

Játssz velünk és nyerj Buda Bed Cinema-jegyeket!

InfoPont

Gyerekprogramok az Őszi szünetre

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben