InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

Európai turnén a Simply Red

A Blue Eyed Soul című új album november 8-án jelenik meg.

Miután nyilvánosságra hozták Blue Eyed Soul című új stúdiólemezük november 8-i megjelenését, a Simply Red bejelentette várva várt, 2020-as, 33 állomásos európai arénaturnéját. Az egyik legsikeresebb angol koncertbandához méltóan, óriási show-val készülnek, amelynek keretében az új szerzemények mellett eljátszák tündöklő karrierjük összes nagy slágerét is; többek között a Stars, a Holding Back The Years, a Fairground, valamint a Money’s Too Tight To Mention felcsendülésére biztosan számíthat a közönség.

Ez a vadonatúj turné hosszú évek után végre Budapesten is látható lesz, 2020. november 23-án a Simply Red a Budapest Arénában ad koncertet! Mick Hucknall az 1985-ös, korai kezdetektől a Simply Red dalszerzője és vezetője, akit már 1986 óta Ian Kirkham szaxofonos egészít ki. A jelenlegi banda felállása 2003 óta változatlan, és az új turnén igazán kiteljesedhetnek majd. “Azt akarom, hogy élvezzük a zenélést, a közönség pedig keljen fel és mozogjon, és mindenki tegye bele a szívét a buliba. Az egész a groove elkapásáról szól” mondta az énekes. A Blue Eyed Soul albumot élőben rögzítették, csupán néhány utólagos felvétellel egészítve ki a British Grove Studiosban, Londonban. Mind a tíz dalt köztük a szenzációs, új Thinking Of You kislemezt Mick Hucknall írta, és Andy Wright-tal együtt producelte, akivel már hosszú ideje dolgoznak együtt. Zeneileg a klasszikus funk és soul vonal érvényesült: Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown és a Tower of Power stílusa köszön vissza. “Nagyon várom már, hogy élőben játszhassam ezeket a dalokat, mert úgy a legjobbak” nyilatkozta Mick Hucknall a hamarosan megjelenő lemez kapcsán.
“Jól akarok szórakozni”.

Az európai turné állomásaira különleges ajándéktárgyakat is tartalmazó hivatalos VIP csomagok vásárlására szintén lehetőség nyílik, kizárólag online, az eventtravel.com oldalon keresztül.

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Auer fesztivál nyolcadik alkalommal Veszprémben

Glück Viktória

HOMMAGE À SZÉCHÉNYI FERENC | KONCERT

InfoPont

Nyerj most péntekre belépőt a Margitsziget Szabadtéri Színpadára!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben