InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Eszem-iszom rendelem – Otthon és a teraszon

Ellenállhatatlanul megérkezett a tavasz és fájdalom, most nem hódolhatunk szenvedélyünknek. Nem ülhetünk ki kedvenc éttermünk teraszára, ahonnan capuccinónkat kevergetve figyelhetjük a zsibongó várost. Viszont van egy jó hírünk! Számos étterem elindította a házhozszállítást, így nem kell lemondanunk kedvenc ételeinkről. Egyszerűen kiválasztjuk, mit szeretnénk ebédre vagy vacsorára, és akár 30 perc múlva már asztalunkon gőzölhet a megrendelt menü.

 

BUDA

Béla

1114 Budapest, Bartók Béla út 23.
+36 70 590 7974
facebook.com/belabudapest
instagram.com/belabarbudapest
www.belabudapest.com/hazhozszallitas

Béla házhoz jön! Minden nap 14 óráig rendelheted meg a másnapi ebéded, de egész hétre is rendelhetsz egy körben. Mindnyájunk egészsége érdekében nem használunk készpénzt. Ebéded bankkártyával, futárunknál tudod kifizetni.

 

 


Fióka

1122 Budapest, Városmajor utca 75.
+36 1 426 5555

Facebook/fiokavarosmajor
Instagram/fiokavarosmajor
www.fiokaetterem.hu

Közkívánatra a Fióka ételei és borai is házhoz repülnek az átmeneti bezárás ideje alatt. Folyamatosan frissülő Stay Home menü, aktuális ajánlatok és a régi kedvencek is megrendelhetők. Keresd a WOLT és a NETPINCÉR éttermei között.

 

 


Majorka

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 16.
+36 1 224 0055
Facebook/majorkavarosmajor
Instagram/majorkavarosmajor
www.majorka.hu

A Majorka legfinomabb hamburgereit, szendvicseit, salátáit és a népszerű csirkeszárnyakat most az otthonodban tudod elfogyasztani. Az átmeneti bezárás ideje alatt a WOLT és a NETPINCÉR éttermei között keresd a Majorkát!

 

 

PEST

KIOSK Pest

Budapest V., Március 15. tér 4,
+36 70 311 1969
Facebook/kioskpest
www.kiosk-budapest.hu

A város legjobb gulyása, mákos gubája és a KIOSK Buda nagy sikerű túrógombóca már egészen a küszöbödig repül, hála a KIOSK saját házhozszállításának. Napi menüvel (benne vegetáriánus opcióval), vasárnapi ebéddel, a Piazzáról ismert nápolyi pizzával várják rendelésedet minden nap a rendeles.kiosk-budapest.hu website-on, vagy a KIOSK applikáción keresztül, ami elérhető Androidra és IOS-re is.

 

 


Imázs

Budapest VI., Hajós utca 16-18.
+36 70 425 0201

Facebook/imazsclub
Instagram/imazsthaiesjapanrestaurant
www.imazsetterem.com

Ne mondj le a kedvenc sushi, wok és thai ételeidről! On-line rendelés 10% kedvezménnyel és 5.000Ft feletti rendelés esetén ajándék desszerttel! Rendeld az otthonodba 10:30-22:00-ig és érintésmentesen szállítjuk!

Rendelés az alábbi linken: www.imazs.emenu.hu


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Borkóstolók a Fióka étteremben

Bala

YourBestBrunch – Reggelizz úgy, mint egy király!

Bala

Budapest Terraces

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben