Balaton
Elképesztő összefogás! Karanténnak ajánlja fel szállodáját a vállalkozó
  • 2020. március 20.

A külföldről hazaérkező siófoki vendéglátósokon szeretne segíteni Tóth Gergely, a CE Napfény Hotel üzemeltetője. Pár napon belül 40-45 szobát készít fel műszakilag arra, hogy a szálloda betölthesse a karantén funkciót.

– Ismerve a siófoki vendéglátásban dolgozó emberek körülményeit, feltételeztem, hogy sok hazatérőnek fog problémát okozni, hogy családjától elkülönítve töltsék ezt a 14 napos időszakot – mondta Tóth Gergely a PartFm-nek, aki hozzátette, hogy 5-10 fő közötti létszámmal kalkulálva körülbelül 40-45 szobát tudna felkészíteni karanténnak.

Elmondása szerint más siófoki vállalkozók is csatlakoztak a felhíváshoz. Felajánlásokat kapott éttermeket üzemeltető kollégáitól, akik szívesen vállalnák a karanténban lévők étkeztetését.

– Azt gondolom, hogy egy komoly összefogás valósul meg itt, Siófokon – emelte ki Tóth Gergely.

Közösségi oldalán a vállalkozó azt kéri az érintettektől, hogy a felmerülő igényeket közvetlenül neki juttassák el privát üzenetben, vagy e-mail formájában a gergely.toth@cehotels.hu címre, megjelölve az országot, ahonnan érkeznek és minden lényeges információt egészségügyi állapotukkal kapcsolatban.

 Várhatóan nagy segítséget jelent felajánlása azoknak a siófokiaknak, akiknek nehézségekbe ütközne, hogy hozzátartozóik megóvása érdekében önkéntes karanténba vonuljanak.
happy wheels