Életmód
Carolina Herrera 2021
  • 2021. március 19.

Megérkezett a világhírű divatmárka idei ruhakollekciója. Wes Gordon, a Carolina Herrera tervezője tudja, vannak olyan események, amiket a pandémia sem tud eltörölni: „A nők életében ugyanúgy elérkeznek a legfontosabb mérföldkövek, és olyan ruhákra vágynak, amelyek felejthetetlen pillanatokat teremtenek” – nyilatkozta a dizájner, aki a karantént connecticuti otthonában tölti.

Miközben legújabb tavaszi kollekciója megtartotta a divatházra jellemző méltóságteljes stílusjegyeket, fiatalos, de mégis érzékeny lendületet csempészett a tervekbe: fokozta a drámai ujjkialakításokat, megduplázta a pöttyök és a nyomatok számát, illetve bátor színekhez nyúlt. A tervezés pillanataiban múzsái, az Elliot Page mellett kiálló Mia Farrow, Sade és maga Mrs. Herrera ezúttal is végig elkísérték.

Ahogy megannyi más tervező, Wes Gordon is a virtuális téren keresztül dolgozott kollégáival, és nem titkolja, hogy amióta az Herrera divatház tervezője, ez a kollekció áll a szívéhez a legközelebb. (Forrás: Marie Claire)

A fantasztikus kollekciót csodálatosan kiegészíti az új, tűzpirosban hódító VERY GOOD GIRL.

Carolina Herrera ikonikus tűsarkújának rajongóit most is teljesen elkényezteti a legújabb Good Girl kiadással. Finomság és erő, intelligencia és szépség, határozottság és empátia nem zárják ki egymást. Ezek a kortárs kódok és a női lét szépsége pont ezek sokoldalú, kiszámíthatatlan természetében rejlik. Ezt képviseli a Good Girl a kezdetek óta. Az új kiadás fényűző és meglepő. Illatában eltér az eredeti Good Girl illatól és a jázmin helyett az ékes, elbűvölő rózsára fókuszál az új Eau de Parfum, amit a különleges vetiverrel kombinál.

A vágy új tárgya
Lehetetlen a Good Girl-ről beszélni anélkül, hogy megemlítenénk az elképesztően magas tűsarkúra emlékeztető üveget. Az ellenállhatatlan formába csomagolt parfüm a vágy tárgya az egész világon 2016-os megjelenése óta. A Very Good Girl üvege az eredeti üvegcipő modern újragondolása. Az egyedi belső lakkozás piros, amely a Carolina Herrera divatház emblematikus színe és ami meghatározza mind a ruhakollekciókat, a kiegészítőket és a sminkszetteket is. A szenvedély és joie de vivre klasszikus szimbóluma itt eleganciát, kifinomultságot és szépséget hoz, amellyel a parfüm a legtipikusabb Good Girl és a legtipikusabb Carolina Herrera termékké válik.