Kiemelt tartalom
Budapesti Programok
  • 2019. június 29.

Esti séta az Állatkertben
Budapest
07.11-től

Az állatkertben zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt a remek alkalom, hiszen most nemcsak az esti hangulatba kóstolhatsz bele, de a kulisszák mögé is bekukucskálhatsz. Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőinkkel bebarangolhatod a Kertet, és beleshetsz a titokzatos állatkerti életbe is.

The Night Garden is a special tour in the Budapest zoo where you can discover what animals do at night, also you can peep behind the screens. It’s like a jungle adventure with the professional guides of the zoo who tells you secrets of the night life in the park.

 

 


Szimpla Bolhapiac
Szimpla Kert
07.13

Július 13-án újra Nagy Budapesti Kultúrzsibi a Szimplában. Minden hónap második szombatján elveszhetünk a sokszínű Szimpla kertben és a Kazinczy utca macskakövein. A bolhapiacon mindenki talál kedvére valót: lesznek régiségek, ruhák, fotók, analóg fényképezőgépek, festmények, ékszerek, tárgyak és sok más érdekes cucc.

On July 13 the Great Culture Flea Market in the Szimpla. It is colourful, it is catwalk-like, there are odds and ends, clothes, pictures, analogue cameras, paintings, jewellery, old stuff, etc. Come and discover your personal treasure island!

 

 


Ring Run Hungaroring
Hungaroring
07.20.

Egy futóverseny, ahol a helyszín teszi igazán különleges élménnyé a futást! Három távon zajlik a Ring Run: 4 km, 12 km és 21 km. A pálya még a most kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen körönként 36 méteres szintkülönbség van. Ez az élményfutás felejthetetlen lesz mindenki számára.

A running race where the special venue makes the event so special. Enter Budapest’s Grand Prix circuit on 20June and take part in the Ring Run where you can attempt distances of four, 12 and 24 km around this revered track. Expect lot of great sporting action, even without the thrill of racing cars.

 

 


Óbudai Blues Roots Fesztivál
Kobuci Kert
07.21-07.25.

A VII. Óbudai Blues & Roots Fesztivál a nyár közepén tér vissza a Kobuci Kertbe olyan előadókkal, mint pl. a Braindogs, Shilpa Ray, vagy a Mojo Workings. Ez a találkozás mára a műfaj talán legfontosabb fővárosi ünnepévé nőtte ki magát: nekik is köszönhető, hogy a kelet-európai blues ma nemcsak egy tradicionális műfaj, hanem eleven, kortárs művészi erő is!

The festival provides the core of performers, like Braindogs, Shilpa Ray, or Mojo Workings. This event has become the main Budapest blues festive now and thanks to it, Eastern-European blues is not only traditional element, but also a contemporary art factor.

 

 


Strandok Éjszakája
Budapest és országszerte
07.26.

Immár 10. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját, melyhez évről évre egyre több fürdő csatlakozik. Idén július 26-án várják hosszabbított nyitvatartással, kedvezményes belépőkkel, koncertekkel, DJ-kel, szaunaprogramokkal, tűzijátékkal és habparty-val a fürdőzés szerelmeseit országszerte.

It is the 10th Spa night on July 26 and Hungary-wide more and more spas join the event and are open until late at night. As for the program, concerts, DJ-s, parties, spectaculars, sauna events, foam-party and huge discounts are there to make you feel comfortable and excited at the same time.

 

 


Forma-1 Magyar Nagydíj
Hungaroring
08.02-08.04.

Ha te véletlenül nem, környezetedben biztos, hogy rengeteg rajongója van a Forma-1 világának, amely több, mint 100 éve tartja lázban elsősorban a férfiakat, de a futamoknak számos női nézője is van. Idén augusztus első hétvégéjén telnek meg a lelátók. Lesz sör, virsli és motorzúgás minden mennyiségben.

Maybe you are not, but there must be a lot of Formula-1 fans around you, who is eager to see this year’s Hungarian race. It is over 100 years now since Formula-1 keeps human beings excited all around the world. Formula-1 2019 race is held on the first weekend of August. Keep it mind and CU there!

happy wheels