InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

A Budapesti Light Art Museum bemutatja a fényművészet nemzetközi kavalkádját

A fényművészet lenyűgöző világába invitál bennünket a Budapesti Light Art Museum legújabb kiállítása, amely szeptemberben nyílik meg. Az izgalmas tárlatra a Hold utcai piac totális fekete dobozzá alakított kiállítótereiben találkozhat a közönség a fényművészet nemzetközi mezőnyének legkiválóbb művészeivel és lenyűgöző alkotásaikkal.

A kiállítás a fényművészet legizgalmasabb képviselőit mutatja be, akiket a világ számos tájáról válogattak össze. Az immerzív vetített terek nemzetközi szinten legjelentősebb alkotócsoportjai képviseltetik magukat, például a londoni Zünc Studio, a New York-i Nohlab, az olasz fuse* és a szintén olasz NONE Collective.

Az egyik kiemelkedő alkotó a világ legjelentősebb kortárs múzeumainak állandó kiállítója, a litván születésű Žilvinas Kempinas. A Hold utcai piacon bemutatott installációi garantáltan lenyűgözőek lesznek. Emellett először tekinthető meg Budapesten a holland artscience-színtér egyik legsikeresebb fiatal tehetségének, Philip Vermeulennek egy brutális hatású kinetikus projekciója.

A bemutató egyedi vonalát erősítik továbbá olyan művészek, akik rendszeres meghívottjai a nemzetközi kortárs múzeumoknak és kiállítóhelyeknek. Ilyenek Csákány István és Csörgő Attila, akik külföldön élnek és alkotnak, valamint a horvát Goran Petercol, az orosz származású Vadim Fishkin és a fiatal francia Justine Emard is.

A Budapesti Light Art Museum kiállítása egyedülálló lehetőséget kínál minden látogatónak, hogy elmerüljön a fényművészet lenyűgöző világában. A kreativitás és innováció együttes erejével létrejött alkotások egyedülálló élményt nyújtanak, és megmutatják, hogy a fény milyen izgalmas módon válhat művészeti kifejezéssé.

A Kiállítás Megtekinthető: 2023. szeptember 14. – 2024. május 20.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy részese lehessen a Fényművészet Nemzetközi Kavalkádjának a Budapesti Light Art Museumban! A látványos és lenyűgöző alkotásokkal eltöltött idő garantáltan feledhetetlen élményt nyújt majd minden látogatónak.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Öt érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Lánc-hídról

Glück Viktória

Szomorú hír: Ismét elhalasztják a Budapest Comic Con-t

Glück Viktória

Játék! Fedezd fel Hieronymus Bosch rejtélyes világát!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben